tafelgoochelaar

Tafelgoochelaar inhuren?

Verbluffende magie aan tafel

Tafelgoochelaar inhuren?

Wil jij jouw gasten aan tafel graag verwennen met een uniek magisch optreden? Dan is het inhuren van mij als tafelgoochelaar hiervoor de meest ideale vorm van magisch entertainment. 


Elke tafel krijgt van mij hierbij persoonlijke aandacht. Vervolgens zal ik doormiddel van vingervlugheid, verbluffende illusies en de nodige humor de gasten aan tafel betoveren en entertainen. 

Als tafelgoochelaar zorg ik bovendien voor extra sfeer op jouw feest. Met mijn optreden breek ik het ijs in elke situatie. Jouw gasten genieten en zullen verbaast achterblijven.

als tafelgoochelaar zorg ik voor extra sfeer

Interactieve magie met een
wow effect 

Benieuwd hoe ik jouw event een boost kan geven?

Ervaar bijzondere magie
van heel dichtbij

een tafelgoochelaar is en uniek stukje entertainment

Perfecte mix tussen Entertainment en verbazing

Het bijzondere aan het inhuren van mij als tafelgoochelaar is ook het persoonlijke contact dat ik met het publiek heb. Ik voel jouw gasten precies aan. Iedereen voelt zich daardoor ook gelijk op hun gemak. Uiteraard leid dit ook tot leuke reacties.

Tijdens het optreden is het publiek op de vierkante cm getuige van interactieve en verbazingwekkende acts. Het publiek zit er met de neus bovenop, maar zal elke keer weer voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke toch mogelijk wordt gemaakt.

Een optreden van mij als tafelgoochelaar is de perfecte ijsbreker en het geheime ingrediënt voor een uniek stukje entertainment. Kers op de taart


Beste Paul. Fijn dat je erbij was, onze eigenaren hebben de 2 dagen als zeer positief ervaren! De goochelaar was de kers op de taart.


CenterParcs Vastgoed

ijzersterke goocheltrucs

Het mooie aan het inhuren van Paul als tafelgoochelaar is naast ijzersterke goocheltrucs ook het persoonlijke contact van hem met het publiek. Voor ons personeelsfeest wat dit de meest ideale vorm van magisch entertainment


Henk de Groot

iedereen heeft genoten


Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als rondlopende goochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

Marloes namens Cargill Schiphol

Wil je mij als tafelgoochelaar graag
live meemaken?

Heb je binnenkort wat te vieren? of organiseer je een (zakelijk) event. Met het boeken van mij als tafelgoochelaar ben je verzekerd van een professioneel verzorgd tafeloptreden. Mijn acts stem ik af op de doelgroep en soort gelegenheid. Of het nu gaat om een prive- of bedrijfsfeestje of welicht een zakelijk event. Elk optreden is weer anders. 1 ding is zeker. Jouw gasten zullen zich uitstekend vermaken.

Nieuwsgierig? Laat dan gerust van je horen