Klanten vertellen

Klanten beoordelen Paul gemiddeld met een 8,9


Uw reactie zal binnen 24 uur hieronder verschijnen

Beoordelingen van mij als Tafelgoochelaar

Cargill Amsterdam Schiphol

Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

Stichting Werkgroep Ouderen Rockanje 

Beste Paul. Jouw optreden heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de geslaagde bijeenkomst met onze vrijwilligers. Dus hartelijk bedankt! Wie weet tot een volgende keer.

Groeten ook namens mijn mede bestuursleden!

Gustave Lions Club Wouw

Met de Lions Club Wouw hebben wij een fundraising concert in Wouw georganiseerd. Paul heeft in de zaal iedereen op een geanimeerde wijze vermaakt. Hij wist oud en jong te verbazen met zijn trucs.

Europarcs Apeldoorn

Paul heer erg bedankt voor je optreden op onze klantendag. Je hebt iedereen weten te vermaken en te verbazen. sommige collega's hadden het er de dag daarna nog over.

Pieter uit Rotterdam

Het optreden van afgelopen vrijdag was zeer verrassend en geslaagd. De gasten hadden het erg naar hun zin. Bedankt voor deze leuke en magische avond

Saskia uit Enschede

Via deze weg willen wij namens onze vereniging je hartelijk bedanken voor het super optreden. Niet alleen de kinderen, maar ook zeker de volwassenen hebben genoten. Bedankt en wie weet tot de volgende keer

Nicole Roubos

Dit jaar was je te gast op ons buurtfestival. Jouw aanwezigheid werd door heel veel bezoekers als superleuk ervaren! Als we weer iets hebben, dan weet ik je te vinden.

Juliet namens Gemeente Zutphen

Bedankt voor je komst op ons personeelsfeest. Je was een vrolijke verschijning met een open houding en leuke trucs. Hierdoor ontstond er gelijk aansluiting bij de groepjes. Ik heb veel gelach gehoord en als ik keek waar het vandaan kwam zag ik jou staan. Ik heb ook leuke reacties gekregen van de aanwezigen.

Esther uit Utrecht

Beste Paul. Super bedankt voor je bijdrage aan ons personeelsfeestje afgelopen week. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt met je goocheltrucs. je zit er met je neus bovenop en dan begrijp je er nog steeds niets van. Ik vond het helemaal top. Misschien dat ik je ook wel vraag binnenkort voor mijn verjaardag.

Bert uit Almere

Bedankt voor je leuke show tijdens ons 25-jarig bedrijfsfeest. Het was erg gezellig. Je hebt iedereen ontzettend vermaakt met je trucs. Ik vond het ook erg leuk om te zien hoe je het publiek betrok bij de show.

Safety Works

Beste dhr weiss uw optreden tijdens de vakbeurs was een echt succes. Wij hebben meer klanten aangetrokken dan normaal.

Andre uit Dordrecht

bedankt voor het optreden, het was een mooie aanvulling op de avond en de gasten hebben met verbazing je vingervlugheid tevergeefs getracht je te doorzien.Voor een volgend feest zal ik zeker weer aan je denken.

succes verder,

Beoordelingen van mijn podiumacts

Zonnebloem

De show was erg leuk, de gasten hebben genoten.De interactie met de gasten was heel goed.Ze hebben vol verbazing gekeken en vaak ook gelachen. Het was echt een succes. Velen waren ook zeer onder de indruk van je prachtige assistente.Heel veel succes met de show en waar mogelijk zal ik jullie aanbevelen.


Bavel Anno

Heel hartelijk dank voor de fantastische show. We hebben dit jaar een groter aantal bezoekers in ons theater gehad dan voorgaande jaren. Je hebt de concentratie van jong en oud vast kunnen houden. De show is afwisselend, interactief, muzikaal en boeiend. Complimenten.Groet, Patricia namens Bavel Anno

Özgül Güney namens Apetito

Ik wil u en uw vrouw hierbij hartelijk danken voor het geleverde werk van gisteren. Ik vond het geweldig en erg professioneel. En ik denk ook dat iedereen die gisteren aanwezig was mijn mening deelt. Indien we weer eens een goochelshow nodig hebben, dan weet ik u in ieder geval te vinden.

Basisschool de Gezellehoek

Beste Paul. Bedankt voor je optreden. De kinderen en leerkrachten waren verschrikkelijk enthousiast. Wij hebben ontzettend veel plezier aan je optreden beleefd. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Mevrouw Vorster uit Zwitserland

Iedereen is weer thuis en denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!!Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven…met jou!!!! Hartelijke groeten en…tot ziens!!!! Loes Vorster

Rina Haug

Beste Paul, bedankt voor je optreden. Het contact vond ik heel prettig, en ik denk dat de gasten dat ook vonden, getuige hun reacties. De presentatie vond ik heel erg gezellig. De kinderen hebben er heel erg van genoten en praatten er de volgende dag nog over.De kindershow heb ik niet gezien. Het tafelgoochelen vond ik amusant.

Migrato

Een show die perfect past bij een evenement dat de deelnemers even op een ludieke, gezellige en verrassende manier wil onderhouden. Met voldoende interactie, acts die goed te volgen zijn. Oscar Dubbeldam namens Migrato

Liesbeth de Ooijer

We hebben er genoten van je show laatst op ons personeelsfeest. Snap nog steeds niets van hoe je die tekening wist te voorspellen? Ik had toch echt vrije keuzes.
Wat ik helemaal top vond was dat de assistente uit het niets tevoorschijn werd gehaald en ze droeg exact dezelfde kleding! 

Stefan & Merel

Laatst hadden wij jouw mentale act geboekt. Wat een boeiende show zeg. Vooral die truc met die spijker in die zak, dat was voor mij toch wel het hoogtepunt. Nogmaals het was fantastisch. wellicht tot de volgende keer. 

Overige beoordelingen

Stefanie van Vliet

Hoi Paul. Ivm de verjaardag van mijn ouders heb je iedereen vermaakt met je tafelgoocheltrucs en de show op het podium. Beide shows vond ik erg leuk en vielen bij iedereen prima in de smaak. Je hebt iedereeen verbaast maar ook aan het lachen gebracht.

Werkgroep houts nieuwjaarscafe

Hoi Paul. Jouw optreden is erg in de smaak gevallen bij zowel de volwassenen als de kinderen. Iedereen heeft het ontzettend naar de zin gehad.

Van der Valk Hotel 

Hartelijk dank voor jouw optreden van zowel als tafelgoochelaar als de show op het podium op de beide kerstdagen, we hebben leuke reacties gehad van de gasten!

KBB Holland

Beste Paul en Karin,

We willen julllie nog hartelijk bedanken voor de leuke show die jullie afgelopen vrijdag tijdens ons jaarlijkse personeelfeest hebben gegeven. Onze medewerkers maar wijzelf hebben er erg van genoten. Ook zeer plezierig dat je engels spreekt en het aldus voor iedereen te volgen was.

hartelijke groeten,

Martin en Georgette Bouwman

Melissa

Naar mijn idee is de show heel goed bevallen. Iedereen bleef aandachtig naar de show kijken en dat is belangrijk. wij hebben nog geen vergadering gehad dus ik weet niet hoe de rest er over denkt maar ik vond het leuk!

Lotte

Het tafelgoochelen sloot goed aan bij zowel de kinderen als de volwassenen. Ik vond dat je de show erg leuk presenteerde. de grote kracht van Paul zit ‘m in zijn presentatie. Het contact verliep erg goed en je komt je afspraken goed na. ik zou je zeker aanbevelen bij anderen

Jan namens Zlto

Bedankt voor de leuke en vooral mysterieuse show, zowel de centrale act als het tafelgoochelen. Iedereen vond het heel leuk.

groeten,

Peter Kremers

Bedankt voor je komst op onze ladies night. Mede door jouw optreden werd het een geslaagde Ladies Night!!

De avond werd door jouw bekroond met verschillende magische acts. 

Peter uit Haarlem

Wij hebben Paul geboekt ivm onze bruiloft Zowel het goochelen aan tafel als de centrale show vond iedereen heel erg leuk.Iedereen heeft genoten en het was allemaal één onverklaarbaar mysterie.

Vragen? Neem dan nog vandaag contact op