arrow_drop_up arrow_drop_down
Rondlopende goochelaar

Rondlopende goochelaar

Magisch Entertainment tussen het publiek en aan tafel

Video Bekijken

 • Video Aspect Ratio: 4:1

  Rondlopende Goochelaar

  Rondlopend Magisch Entertainment tussen het publiek

  Overal mogelijk

  Kleine acts met grote impact

  Uw gasten genieten

  Jaap Kerstens geeft een reactie van een optreden van mij als rondlopende goochelaar.

  Paul, bedankt voor je optreden tijdens onze jaarlijkse klantendag. Als rondlopende goochelaar heb je alle gasten op- en top weten te vermaken met je magische en professionele optreden. De volgende dag heb ik van verschillende relaties nog erg leuk reacties ontvangen. 

  Jaap Kerstens

  Rondlopende Goochelaar

  Ben je op zoek naar een goochelaar die zich onder het publiek mengt? Dan kun je mij boeken als rondlopende goochelaar. Het grote voordeel van mij als rondlopende goochelaar is dat ik niet afhankelijk ben van een vaste plek. Ik kan overal en iedereen vermaken met mijn interactieve en verbazingwekkende trucs.

  Als rondlopende goochelaar is Paul inzetbaar op elk feest of event

  Bekijk de Video en Overtuig uzelf

  Interactief en verbluffend magisch entertainment tussen het publiek

  Paul als rondlopende goochelaar heeft vele voordelen

  een rondlopende goochelaar is flexibel inzetbaar

  Flexibel

  een rondlopende goochelaar kan op tal van locaties optreden

  Overal en Altijd mogelijk

  een rondlopende goochelaar is makkelijk inzetbaar

  Geen speciale vereisten

  rondlopende goochelaar met kaarten en andere objecten

  Top Entertainment voor elke gelegenheid

  Als rondlopende goochelaar begeef ik mij  tussen het publiek en verzorg interactief magisch entertainment met tal van objecten op de cm2. Je kunt dan denken aan trucs met touw, speelkaarten, mindacts etc. Maar ook met geleende objecten zoals een (trouw)ring vertoon ik kleine wonderen. Het publiek wordt uiteraard bij de show betrokken. Na het optreden zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen!

  Paul is de ijsbreker en Sfeermaker voor elk event

  Als rondlopende goochelaar kunt u mij vrijwel overal boeken. U kunt dan denken aan een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag,receptie,borrel, personeelsfeest etc. Ik loop door het publiek en zal iedereen zie zit of staat vermaken.

  Wanneer het weer het toelaat kunt u mij ook buiten boeken als streetmagic. Ik kan hierbij bijvoorbeeld langs de terrassen lopen of het voorbijlopende publiek vermaken met leuke trucs.

  Dit hangt grotendeels af van het aantal gasten en de aard van het event. Wanneer u contact met mij opneemt kan ik u daar uiteraard vrijblijvend over adviseren.

  De verschillen tussen beide kunstvormen zijn nihil. Als rondlopende goochelaar ben ik breder inzetbaar. Ik kan acts vertonen die als tafelgoochelaar niet mogelijk of geschikt zijn. Als tafelgoochelaar richt ik mijn repertoire hoofdzakelijk op acts aan tafel.

  Enkele reacties van eerdere opdrachtgevers

  Beste Paul. Jouw optreden heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de geslaagde bijeenkomst met onze vrijwilligers. Dus hartelijk bedankt! Wie weet tot een volgende keer.

  Groeten ook namens mijn mede bestuursleden!

  Reactie KBB Holland

  Stichting Werkgroep Rockanje

  Bedankt voor jouw toch wel spectaculaire optreden tijdens mijn verjaardag. Leuk hoe je iedereen met je trucs wist te verbazen. Als klapstuk liet je ook nog eens een tafel zweven!

  reactie steve en Marscha

  Steve en Marscha

  Paul heeft een fantastische show als rondlopende goochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfsfeest. iedereen heeft ontzettend genoten van jouw professionele optreden, Dank je wel! En als we weer eens iets hebben weet ik je zeker te vinden.

  Reactie bruiloft robert en Tiffany uit Amsterdam

  Marloes namens Cargill

  Nog vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen?