Page content

article content

Goochelaar bruiloft

De grote dag nadert. U gaat uw bruiloft vieren. Uiteraard wilt u graag dat dit een bijzondere en onvergetelijke dag wordt. Een dag waar u de rest van uw leven aan terug wilt denken. Waarschijnlijk heeft u al vele zaken geregeld zoals o.a. uitnodigingen versturen en een feestlocatie regelen. Er moet natuurlijk aan veel zaken gedacht worden.

Maar entertainment is natuurlijk ook erg leuk op uw bruiloft.  Niet alleen voor jullie maar ook voor de gasten. Er wordt vaak niet aan gedacht, maar wat denkt u van een goochelaar die de gasten trakteert op een bijzonder en magisch optreden?

Goochelaar Paul Weiss kan op uw bruiloft een optreden verzorgen.

Een bruiloft is natuurlijk altijd iets magisch. Maar met een optreden van mij als goochelaar wordt deze dag nog magischer! Ik verbaas iedereen met verbluffende en leuke goocheltrucs waar iedereen 100% van zal genieten en nog belangrijker nog lang over zal napraten.

Stelt u zich eens voor hoe uw gasten zullen reageren als een goochelaar komt aangelopen en bij hun een optreden komt geven!

Hoe ziet een optreden van mij als goochelaar op uw bruiloft er dan precies uit?

Tijdens een optreden van mij heeft u verschillende mogelijkheden. Ik kan bij de gasten aan tafel komen en diverse goocheltrucs vertonen. Is er geen tafel? Geen probleem. Ik heb zelf een tafeltje bij mij die ik overal kan plaatsen. Op deze wijze ben ik erg flexibel en kan ik overal staan.

De trucs die ik vertoon zijn heel verschillend. Trucs met speelkaarten waarmee de gekste dingen gebeuren, terwijl deze in de hand worden vastgehouden. Verschillende trucs met munten, touw. Van alles komt voorbij. Voor het bruidspaar heb ik een hele bijzondere truc in gedachten!

Is het mogelijk dat Paul één centraal optreden verzorgt?

Natuurlijk. Ook dat is mogelijk. Een centrale act kan evt. op de vlakker vloer plaatsvinden. Het publiek wordt getrakteerd op een bijzondere magic show. Zijn er ook kinderen aanwezig dan biedt Paul u ook een familieshow.

Zijn er ook kinderen en wilt u ook dat zij lekker bezig worden gehouden?

Het is ook mogelijk dat ik speciaal voor de kinderen een afzonderlijke voorstelling verzorg. Op die wijze worden de kinderen lekker even bezig gehouden.

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar?

Neem dan gerust contact op  om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar bruiloft

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.