Tafelgoochelaar
Magie tussen het publiek

Centrale show
Voor iedere gelegenheid

Goochelaar bruiloft
4 januari 2018 
in feest

Goochelaar bruiloft

Als goochelaar op jullie bruiloft zorg ik voor een bijzondere sfeer. Een goochelaar op jullie bruiloft is het geheim om bij het publiek een onvergetelijke indruk achter te laten. Bij het vieren van jullie bruiloft willen jullie toch ook graag dat dit een extra magische en onvergetelijke dag wordt? Een dag waar jullie graag aan willen terugdenken?

Waarschijnlijk hebben jullie al vele zaken geregeld zoals o.a. uitnodigingen versturen en een feestlocatie regelen. Er moet natuurlijk aan veel zaken gedacht worden.Maar entertainment is natuurlijk ook erg leuk op een bruiloft.  Niet alleen voor jullie maar ook voor de gasten. Er wordt vaak niet aan gedacht, maar wat dacht je van het boeken van een goochelaar die jullie en de gasten trakteert op een bijzonder en magisch optreden?

Als goochelaar op jullie bruiloft zorg ik voor extra magie

Een bruiloft is natuurlijk altijd iets magisch. Maar met een optreden van mij als bruiloft goochelaar wordt deze dag nog magischer! Ik verbaas iedereen met verbluffende en leuke goocheltrucs waar iedereen 100% van zal genieten en nog belangrijker nog lang over zal napraten. Stel je eens voor hoe jullie gasten zullen reageren als een goochelaar komt aangelopen en bij hun onmogelijke trucs laat zien!

Shows van mij als goochelaar op jouw bruiloft

Tijdens een optreden van mij hebben jullie verschillende mogelijkheden. Ik kan bij de gasten aan tafel komen en diverse goocheltrucs vertonen. Is er geen tafel? Geen probleem. Ik heb zelf een tafeltje bij mij die ik overal kan plaatsen. Op deze wijze ben ik erg flexibel en kan ik overal staan.De trucs die ik vertoon zijn heel verschillend. Trucs met speelkaarten waarmee de gekste dingen gebeuren, terwijl deze in de hand worden vastgehouden. Verschillende trucs met munten, touw. Van alles komt voorbij. Voor het bruidspaar heb ik uiteraard een hele bijzondere truc in gedachten! Maar je kunt uiteraard ook een geweldige show voor Jong en Oud boeken. Tijdens deze show laat ik bijvoorbeeld een tafel door de lucht zweven. Er zijn vele mogelijkheden om jullie bruiloft perfect te maken.

Video Tafelgoochelaar

Video centrale act

Mij als goochelaar op jullie bruiloft boeken?

Zijn jullie nieuwsgierig  naar de mogelijkheden om mij in te huren op jullie bruiloft? Of hebben jullie nog vragen? Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op met mij. Ik informeer jullie graag wat ik voor jullie kan betekenen.

contact opnemen voor vragen

 

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul