Goochelaar bruiloft
4 januari 2018 

Goochelaar bruiloft

Een goochelaar op jullie bruiloft is het geheim om bij het publiek een onvergetelijke indruk achter te laten. Bij het vieren van jullie bruiloft, wil je toch ook graag dat dit een extra magische en onvergetelijke dag wordt? Een dag waar jullie graag aan willen terugdenken? Waarschijnlijk hebben jullie al vele zaken geregeld zoals o.a. uitnodigingen versturen en een feestlocatie regelen. Er moet natuurlijk aan veel zaken gedacht worden.

Maar entertainment is natuurlijk ook erg leuk op een bruiloft.  Niet alleen voor jullie maar ook voor de gasten. Er wordt vaak niet aan gedacht, maar wat dacht je van het boeken van een goochelaar die jullie en de gasten trakteert op een bijzonder en magisch optreden?

goochelaar bruiloft maakt uw bruiloft nog magischer

Een goochelaar op jullie bruiloft verbaast de gasten

Een bruiloft is natuurlijk altijd iets magisch. Maar met een optreden van mij als bruiloft goochelaar wordt deze dag nog magischer! Ik verbaas iedereen met verbluffende en leuke goocheltrucs waar iedereen 100% van zal genieten en nog belangrijker nog lang over zal napraten. Stel je eens voor hoe jullie gasten zullen reageren als een goochelaar komt aangelopen en bij hun onmogelijke trucs laat zien!

Hoe ziet een optreden van mij als goochelaar op uw bruiloft er dan precies uit?

Tijdens een optreden van mij hebben jullie verschillende mogelijkheden. Ik kan bij de gasten aan tafel komen en diverse goocheltrucs vertonen. Is er geen tafel? Geen probleem. Ik heb zelf een tafeltje bij mij die ik overal kan plaatsen. Op deze wijze ben ik erg flexibel en kan ik overal staan.De trucs die ik vertoon zijn heel verschillend. Trucs met speelkaarten waarmee de gekste dingen gebeuren, terwijl deze in de hand worden vastgehouden. Verschillende trucs met munten, touw. Van alles komt voorbij. Voor het bruidspaar heb ik uiteraard een hele bijzondere truc in gedachten!

Is het mogelijk dat Paul één centraal optreden verzorgt?

Natuurlijk. Ook dat is mogelijk. Een centrale act kan evt. op de vlakker vloer plaatsvinden. Het publiek wordt getrakteerd op een bijzondere magic show. Zijn er ook kinderen aanwezig dan biedt Paul u ook een goochelshow voor de hele familie. Voor jullie heb ik natuurlijk ook een speciale act in gedachten. Een act waarbij jullie onlosmakelijk met elkaar verbonden zullen worden!

Zijn er ook kinderen en wilt u ook dat zij lekker bezig worden gehouden?

Het is ook mogelijk dat ik speciaal voor de kinderen een afzonderlijke voorstelling verzorg. Op die wijze worden de kinderen lekker even bezig gehouden.

Mij als goochelaar op jullie bruiloft boeken?

Ben je nieuwsgierig  naar de mogelijkheden om mij in te huren op jullie bruiloft? Of heb je nog vragen? Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op met mij. Ik informeer je graag wat ik voor jullie kan betekenen.

contact opnemen voor vragen

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul