Goochelaar Etten Leur

Goochelaar Etten Leur

Professioneel Goochelentertainment in Etten Leur voor feesten en evenementen door Top Goochelaar Paul Weiss

Goochelaar Etten Leur

Gezocht?

Op zoek naar een professionele Goochelaar in Etten Leur?  Als goochelaar kun je mij inhuren om jouw feestje of event een extra impuls te geven.. Daarbij kan iedereen de magie op diverse manieren live ervaren. 

interactieve goochelacts in Etten Leur

Bekijk de Video

Benieuwd hoe ik jouw feestje in Etten Leur een boost kan geven?
een tafelgoochelaar is en uniek stukje entertainment

ijsbreker, lachen, gezelligheid en 100% Verwondering

Wanneer je een feestje heb te vieren, dan wil je natuurlijk ontzettend graag dat iedereen het naar de zin heeft. Een optreden van mij als goochelaar is dan ook een mooie aanvulling. Het is als het ware de kers op de taart. Jouw gasten kunnen genieten van diverse interactieve trucs en illusies.  Ik speel met de zintuigen van de toeschouwer.  Ik laat ze iets ervaren waarbij men zich zal afvragen of ze hun kijk op de werkelijkheid nog wel kunnen vertrouwen. Was alles gewoon een truc? Of zit er meer achter? 1 ding is zeker. Als goochelaar crëeer ik wel de illusie at het allemaal kan.

Te Boeken shows in Etten Leur

rondlopend magisch entertainment

Rondlopende
Goochelaar

Al rondlopend zal ik mensen benaderen en hen op de cm2 verrassen

Mindfuck

Podiumact

Tijdens de podiumact zal ik het publiek versteld doen staan van diverse illusies & mindfuck

kaarttruc in horecagelegenheid in amsterdam

Tafel

Goochelaar

Magie speciaal voor aan tafel
Magische effecten van heel dichtbij

Shows voor 

Jong en Oud

Speciaal voor jong en oud heb ik verschillende shows voor elke doelgroep

Benieuwd naar een goochelact bij jouw in Etten Leur?

Wil jij graag jouw gasten doormiddel van mijn goocheloptreden op bijzondere wijze verrassen?  Laat het dan gerust even weten.. Ik informeer je graag over de mogelijkheden om iedereen een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Boek een top goochelaar

Neem contact op