Goochelaar Gedachten Lezen

Goochelaars kunnen ook gedachten lezen. Op onverklaarbare wijze worden de gedachtes van een persoon geraden. Dit kan natuurlijk van alles zijn.  Een in gedachten genomen woord, een in gedachten genomen speelkaart etc.

Mentalist leest gedachten

Een goochelaar die gedachten kan lezen wordt ook wel een mentalist genoemd. Een mentalist houdt zich bezig met de psychologische achtergrond Mede door deze psychologische kennis kan hij gedachtes (deels) onthullen.

Kan een goochelaar nu echt gedachten raden?

Het antwoord hierop is zowel ja als nee. Sommige dingen kan een goochelaar aflezen aan de hand van iemands lichaamstaal. Hierdoor weet de goochelaar vrij nauwkeurig te bepalen waaraan iemand denkt. Hierbij moet ik wel vermelden dat de keuze waaruit de persoon kan kiezen niet al te groot mag zijn.

Deze lichaamstaal-techniek is echter niet simpel. Alleen een ervaren goochelaar / mentalist heeft deze techniek in de vingers.

Maar gedachtes kunnen ook worden geraden aan de hand van waarschijnlijkheidsberekening en/of de zogenoemde herhaalmethode.

Gedachten lezen met waarschijnlijkheidsberekening

Bij deze techniek gaat de goochelaar tijdens het gedachten lezen uit van waarschijnlijkheid. Als voorbeeld wil ik hier een in gedachten genomen speelkaart noemen.
Hierbij laat de goochelaar 6 kaarten zien. Veelal zal men de middelste kaart in gedachten nemen. Dit kun je ook nog sturen, door de kaarten sneller aan de persoon te tonen. Zodra je bij de kaart aankomt waarvan je wilt dat men deze kiest, vertraag je! Hoezo Mindfuck!

Gedachten lezen aan de hand van herhaling

Bij deze techniek laat de goochelaar een specifiek symbool of kleur meeder keren herhalen. Hierbij vertelt de goochelaar een verhaal aan de toeschouwer. Tijdens dit verhaal komt meerdere keren hetzelfde woord terug. In een verhaal wordt bijvoorbeeld meerdere keren de kleur ” rood”  genoemd. maar niet zozeer als ” rood”, maar ook bijvoorbeeld het woord ” groter”  Hoe vaker je dit woord op verschillende manieren laat vallen, hoe groter de kans dat iemand voor die kleur zal kiezen.

Psychologie en magic gecombineerd

de meest opmerkelijke acts waarbij de goochelaar gedachtes kan lezen zijn een combinatie van zowel magic als psychologie. Door het combineren van beide kan de goochelaar de meest onwaarschijnlijke acts vertonen.

Interesse in een goochelaar die gedachten kan lezen?

Wees dan geen vreemde en laat van je horen. Contact opnemen kan zowel telefonisch op  tel: 06 136 93 969 of neem via mail contact.

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden