Goochelaar inhuren tijdens corona

Een goochelaar inhuren tijdens corona! Kan dat nog ? Veel kan er niet helaas! Maar mij als goochelaar inhuren kan gelukkig nog wel. Het is juist ook een uitdaging voor mij.

Ik heb shows samengesteld waarmee ik bij jullie thuis of tijdens bepaalde (feestelijke) bijeenkomsten een programma kan verzorgen die zogezegd corona proof is

Moet een goochelaar niet dicht op het publiek komen?

Veel mensen denken inderdaad dat een goochelaar altijd dicht op de mensen moet komen. Een goochelaar goochelt toch o.a. met kaarten, dan moet je toch dichterbij komen? Ik kan je vertellen dat dat zeker niet het geval is!

Het was wel een uitdaging

Nu was het voor mij zeker wel een uitdaging om een show samen te stellen die 100% corona proof is. Aan de ene kant moest ik acts samenstellen waarbij ik minimaal 1.5 meter afstand tot iedereen kon houden. Aan de andere kant moest ik acts samenstellen die op grotere afstand konden worden ervaren.

Bovendien wilde ik mensen wel bij de act betrekken. Zo wilde ik ook graag mensen naar voren kunnen vragen. Afgelopen maanden ben ik dan ook druk bezig geweest. Na veel brainstormen ben ik dan ook trots om je kennis te kunnen laten maken met deze nieuwe opzet.

100% beleving gegarandeerd

Of het nu corona-crisis is of niet. Ik kan je 100% beleving garanderen met volop Interactie, voldoende afstand en uiteraard 100% magic.

 

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden