Video Aspect Ratio: 9:4

Goochelaar Kinderfeestje 

Overal mogelijk ook bij u thuis

Als Goochelaar maak ik elk kinderfeestje thuis magisch

Kinderen genieten van een vrolijke en interactieve goochelshow. Kinderen hebben een supermiddag waar ze gegarandeerd heel veel plezier aan beleven.


Paul is als goochelaar kinderfeestje 100% genieten

Een ware traktatie voor kinderen

Voor het feestkind is het natuurlijk één van de leukste dagen in zijn of haar leven. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd om samen het kinderfeestje thuis te vieren. Cadeautjes uitpakken, lekker gebak eten, snoepen. Het hoort er natuurlijk allemaal bij. De kinderen zijn helemaal in hun element.

Maar dan volgt een optreden van Paul de goochelaar. Met zijn interactieve goochelshow boordevol magic en comedy beleven de kinderen een superleuke middag vol pret en plezier. 

Fotogallerij van Paul tijdens kinderfeestjes

Vele voordelen bij het boeken van paul

Waarom mij boeken tijdens het kinderfeestje?

 • Het feestkind wordt in het zonnetje gezet

 • Veel Interactie

 • Leuk voor alle leeftijden

 • Veel te lachen en veel magic

 • Presentatie wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over Paul?

Regina van der Meulen

Wat hebben de kindjes en wij genoten van je show ! Geweldig hoe je het hebt gedaan !

De spekjes truck vond mijn dochter t moois ! En t lekkerst. De kinderen hebben mede dankzij jou een geweldige middag gehad .. Je hebt dan wel niet de regen kunnen weg toveren .., maar je hebt wel veel blijde gezichtjes getoverd !! Super bedankt hiervoor !!


 • Leslie uit Almere

  Beste Paul de show tijdens het kinderfeestje was er leuk, grappig, verbazingwekkend en verwonderlijk. De kinderen hebben er 100% van genoten.

  Jaap

 • Niels uit Amsterdam

  Hallo Paul. namens mij en mijn vrouw wil ik je nog bedanken voor je fantastische entertainment tijdens het kinderfeestje van mijn zoontje. De kinderen bleven allemaal aandachtig de show volgen. Nogmaals bedankt.


 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Is uw interesse gewekt? Paul informeert u graag.

  Tel: 06 - 136 93 969 of vult u het contactformulier in