Goochelaar op bedrijfsfeest
1 februari 2018 

Goochelaar op bedrijfsfeest

Goochelaar voor jullie bedrijfsfeest aan het zoeken? Een goochelaar een optreden laten verzorgen op je bedrijfsfeest is voor alle medewerkers natuurlijk ontzettend leuk. Meestal denkt men als organisator van een bedrijfsfeest dat het voldoende is om alleen te zorgen voor een locatie, catering, drankjes en muziek. Maar dat is meestal toch best wel een saaie bedoeling. toch? Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat de hele feestavond voor iedereen boeiend wordt en blijft?

Om ervoor te zorgen dat tijdens deze leuke avond iedereen het naar zijn zin heeft kun je uiteraard een act boeken. Maar wat voor een soort act past nou het beste bij jullie bedrijfsfeest? Mensen hebben al heel veel gezien. Een keuze hierin maken is dan ook zeker niet eenvoudig! Er is immers zoveel entertainment op het internet te vinden. Een dj of bandje is natuurlijk altijd wel leuk, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden te bedenken om het publiek mee te vermaken. Maar van een goochelaar kunnen veel mensen toch wel echt genieten. Een goochelaar verbaast,  vermaakt en entertained de mensen op een manier zoal maar weinig entertainers dit voor elkaar krijgen.

als goochelaar op jullie bedrijfsfeest vermaak ik iedereen met interactieve magie

 

 

Goochelaar op jouw bedrijfsfeest

Als goochelaar zorg ik voor een uniek stukje magisch entertainment. Ik ben al meer dan 20 jaar actief aan het werk als professionele goochelaar. Mijn werkgebied is heel Nederland. Bovendien werk ik met met vaste tarieven. Je kunt bij mij terecht voor verschillende showmogelijkheden om het publiek op magische wijze te entertainen.

Beste Tip voor jouw bedrijfsfeest is een tafelgoochelaar

De meest geboekte vorm van Magic tijdens een bedrijfsfeest is om mij in te huren als tafelgoochelaar. Hierbij loop ik door het publiek en verbaas iedereen met toffe goocheltrucs van dichtbij. Speelkaarten transformeren, objecten verdwijnen en verschijnen weer op een onmogelijke locatie. Ook zal ik het publiek verrassen met Mindmagic! Bekijk de onderstaande video om je een indruk te geven van mijn werk als tafelgoochelaar.

Mensen moeten genieten

Tijdens dit tafelgoochelen zal ik uiteraard niet alleen onbegrijpelijke en ijzersterke goocheltrucs vertonen. In tegenstelling tot vele collega goochelaars onderscheid ik mij daarin dat ik veel Interactie met het publiek heb. Ik entertain de mensen. Ik breng mensen aan het lachen, ik verbaas en ik maak het publiek nieuwsgierig. Mensen enthousiast maken is voor mij belangrijk. Ik breek het ijs en hierdoor voelt iedereen zich ook op hun gemak.

Centrale act tijdens uw bedrijfsfeest

Ben je meer  op zoek naar een centrale (podium)act. Het grote voordeel van een dergelijke act is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken. Een tafel zweeft door de lucht, er mag worden geschoten met een pistool. En 2 personen mogen deelnemen aan een bijzonder magisch experiment.

Paul inhuren als goochelaar op jullie bedrijfsfeest?

Neem hiervoor dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier

Neem contact op met Paul voor al je vragen of boekingen

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul