Tafelgoochelaar
Magie tussen het publiek

Centrale show
Voor iedere gelegenheid

Goochelaar op bedrijfsfeest
1 februari 2018 
in feest

Goochelaar op bedrijfsfeest

Goochelaar op jouw bedrijfsfeest een goed idee?  Meestal denkt men als organisator van een bedrijfsfeest dat het voldoende is om alleen te zorgen voor catering, drankjes en muziek. Maar dat is meestal toch best wel een saaie bedoeling. toch? Bovendien vinden de meeste bedrijfsfeestjes plaats in het bedrijf zelf! En precies hier gaat het meestal fout! Waar is de gezelligheid?

Hoe kun je er nu voor zorgen dat de hele feestavond een sfeervol tintje krijgt?  Jij wil toch ook dat jouw medewerkers het aan niets ontbreekt en kunnen genieten? Je viert immers maar 1 x per jaar een bedrijfsfeest! Daarom is het aan te raden om dus op zoek te gaan naar entertainment.

Een Goochelaar op jouw bedrijfsfeest is een bijzondere traktatie

Bekijk de onderstaande video maar eens om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die ik als goochelaar op jouw bedrijfsfeest kan bieden.

Een goochelaar bedrijfsfeest t.o.v ander entertainment

Misschien ben je nog aan het bekijken welk soort entertainment je het beste kan boeken. Ik begrijp dat een keuze hierin maken zeker niet eenvoudig is. Er is immers zoveel entertainment op het internet te vinden. Bovendien hebben mensen al zoveel gezien!

Blijkbaar gaat jouw interesse dus (ook) uit naar een goochelaar. En dat is helemaal niet zo gek! Als goochelaar kan ik tijdens jouw bedrijfsfeest jouw gasten een uniek stukje entertainment bieden. Als goochelaar verbaas, vermaak en entertain ik jouw medewerkers op een manier zoals maar weinig entertainment dit voor elkaar kan krijgen.

als goochelaar op jullie bedrijfsfeest vermaak ik iedereen met interactieve magie

Als Tafelgoochelaar zorg ik voor gezelligheid

De meest geboekte vorm van Magic tijdens een bedrijfsfeest is toch wel tafelgoochelen. Als tafelgoochelaar loop ik door het publiek en verbaas iedereen met toffe goocheltrucs van dichtbij. Speelkaarten transformeren, objecten verdwijnen en verschijnen weer op een onmogelijke locatie. Ook zal ik het publiek verrassen met Mindmagic! Bekijk de onderstaande video om je een indruk te geven van mijn werk als tafelgoochelaar.

Spectaculaire goochelshow op jullie bedrijfsfeest?

Ben je meer  op zoek naar een centrale (podium)act. Het grote voordeel van een dergelijke act is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken. Een tafel zweeft door de lucht, er mag worden geschoten met een pistool. En 2 personen mogen deelnemen aan een bijzonder magisch experiment.

Mijn Missie: Mensen laten genieten

Goochelentertainment is meer dan alleen goochelen en mensen verbazen met onbegrijpelijke goocheltrucs.  Als goochelaar vind ik het belangrijk dat het publiek vermaakt wordt met 100% entertainment. Het publiek moet genieten en kunnen lachen. Dat is dan ook precies wat jij van mijn optredens als goochelaar op jouw bedrijfsfeest kunt verwachten.

Benieuwd wat ik als goochelaar op jouw bedrijfsfeest kan bieden?

Neem hiervoor dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul