goochelaar bedrijfsfeest

Goochelaar bedrijfsfeest

Transformeer jouw bedrijfsfeestje in een magische feestje

BEKIJK DE VIDEO


sfeerverhogend

Verrassend

Origineel

reactie tafelgoochelen bedrijfsfeest LambWeston/Meijer

Beste Paul, we hebben erg genoten van je show tijdens onze personeelsfeest, het was een mooie aanvulling op de avond, bedankt

Bilor namens LambWeston/Meijer

Een goochelaar op jouw bedrijfsfeest een idee?

Lijkt het jou wat om een goochelaar op jouw bedrijfsfeest in te huren? Dat is zeker geen gek idee.

Uit ervaring kan ik je namelijk vertellen dat bij de meeste bedrijfsfeesten de echte wow factor ver te zoeken is! 


Meestal denkt men als organisator van een bedrijfsfeest namelijk dat het voldoende is om alleen te zorgen voor catering, drankjes en muziek. Maar dat is meestal toch best wel een saaie bedoeling. toch? Bovendien vinden de meeste bedrijfsfeestjes plaats in het bedrijf zelf! En precies hier gaat het meestal fout! Waar is de gezelligheid?

Je viert maar 1 keer per jaar een bedrijfsfeest. Dan wil jij jouw medewerker toch ook trakteren op iets verrassends? Iets waar iedereen enorm van kan genieten? Maar welk soort entertainemt is geschikt voor jouw bedrijf?


Magie is een vorm van entertainment met een grote diversiteit en is uitemate geschikt voor een bedrijfsfeest. Met een goocheloptreden op jouw bedrijfsfeest creëer je bovendien een geweldige ambiance.

Dus ben jij op zoek naar een bijzondere traktatie voor alle medewerkers? Wees dan geen vreemde en informeer gerust naar de mogelijkheden.

goochelen op jouw bedrijfsfeest  zorgt voor de echte wow factor

tafelgoochelen op een bedrijfsfeest

Rondlopende goochelaar
op jouw bedrijfsfeest

Iedereen kan van dichtbij genieten van kleine wonderen. Kaarten transformeren en gedachtes zijn voor mijn geen geheim! Dus be aware!

De voordelen op een rij

  • Geen speciale eisen omtrent licht of locatie
  • Flexibel inzetbaar

 

goochelshow op een bedrijfsfeest vol mogelijkheden

Goochelact tijdens een bedrijfsfeest

Met een goochelact creëer je tijdens jouw bedrijfsfeest voor een echt wow effect. Iedereen wordt getrakteerd op een wonderlijke show met vele verrassongen.


De voordelen op een rij


  • Programma wordt afgestemd op locatie
  • Vele verschillende mogelijkheden voor een magisch spektakel
verrassende goochelact voor iemand uit het bedrijf

speciale verrassingen gewenst?

Wil jij iemand van de directie of een medewerker op magische wijze verrassen. Of dient iemand in het zonnetje gezet te worden? Hiervoor bied ik verscheidene mogelijkheden.

leuke reacties van mensen op goochelentertainment tijdens jouw bedrijfsfeest

Mijn missie? 100% Entertainment

Goochelentertainment op jouw bedrijfsfeestje is meer dan alleen goochelen en mensen verbazen met onbegrijpelijke goocheltrucs.  Als goochelaar vind ik het belangrijk dat het publiek vermaakt moet worden doormiddel van 100% entertainment.

Het publiek moet genieten en kunnen lachen. Ik betrek mensen bij de act. Dat is dan ook precies wat jij van mijn optredens als goochelaar op jouw bedrijfsfeest kunt verwachten.


Ik verzeker je dat tijdens mijn aanwezigheid de sfeer er al gelijk goed in zit. Iedereen is vol verwachting en kijkt reikhalzed uit naar het goocheloptreden? Wat zal er gebeuren? Ik garandeer je dat jouw bedrijfsfeest een feest wordt dat iedereen zich nog lang zal herinneren.


Is dat niet wat jij ook wilt? Iedereen een geweldige ervaring bieden waar men intens van kan genieten? 

goocheloptreden stem ik af op jouw bedrijf

Goochelacts op maat

Elk bedrijf heeft ook zo zijn eigen karakter. Mensen verschillen en ook de aard van het bedrijfsfeest kan uiteraard variëren. Een goocheloptreden tijdens een bedrijfsfeest bij een advocatenkantoor verschilt bijv. bij dat van een transportbedrijf!


Tevens is de ambiance van elk bedrijfsfeest weer anders. Het ene bedrijfsfeest heeft een meer intiem karakter, terwijl bij het andere bedrijfsfeest de mensen de vloer op gaan om te dansen. Deze verscheidenheid maakt goochelen op een bedrijfsfeest ook zo leuk. Ik heb al heel wat verschillende bedrijfsfeestjes meegemaakt. Mijn performance stem ik hier dan ook perfect op af.

Ervaringen van anderen

Fantastische show

Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

resensie tafelgoochelaar bedrijfsfeest cargill
Marloes namens Cargill Schiphol
Goed in de smaak gevallen

Bedankt voor jouw magisch entertainment tijdens ons personeelsfeest. Jouw optredens is goed in de smaak gevallen.  Het was Top. Henk namens Rabobank,

recensie goochelvoorstelling op bedrijfsfeest rabobank

Rabobank

Het was een superavond

Mede door jouw inbreng werd ons feest een superavond. Iedereen heeft genoten en vragen zich nog steeds af hoe je het doet. Leuk. wie weet tot ziens

resensie mij als goochelaar op de bedrijfsfeest van arlanet
Onno van Gils namens Arlanet 
vele voordelen voor het inhuren van mij als goochelaar op jouw bedrijfsfeest

De voordelen op een rij

  • Perfecte ijsbreker
  • Een echte upgrade voor elk bedrijfsfeest
  • Perfect afgestemd entertainment voor jouw bedrijf
contact opnemen met paul voor een goocheloptreden op jouw bedrijfsfeest

Nog Vragen? Ik hoor graag van je.