Page content

article content

goochelaar op bedrijfsfeest

Goochelaar op bedrijfsfeest is voor uw medewerkers altijd een welkomen afwisseling. Meestal denkt men als organisator van een bedrijfsfeest dat het voldoende is om alleen te zorgen voor een locatie, catering en muziek. Maar dat is meestal toch wel een saaie bedoeling.

Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat de hele feestavond voor iedereen boeiend wordt en blijft? Om ervoor te zorgen dat tijdens deze leuke avond iedereen het naar zijn zin heeft kunt u uiteraard een act inhuren. Maar wat voor een soort act past nou het beste bij uw bedrijfsfeest?

goochelaar bedrijfsfeest

Mensen hebben al heel veel gezien. Een keuze hierin maken is dan ook zeker niet eenvoudig! Er is immers zoveel entertainment op het internet te vinden. Een dj of bandje is natuurlijk altijd wel leuk, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden te bedenken om het publiek mee te vermaken.

Goochelaar op bedrijfsfeest van Paul Weiss zorgt voor een uniek stukje entertainment

Als goochelaar loopt Paul door het publiek en verbaast iedereen met toffe goocheltrucs met verschillende objecten zoals o.a speelkaarten, touw en munten. Of misschien speelt u liever een gokspelletje. Maar bedenkt u één ding. U gaat dit uiteraard uiteindelijk niet winnen! Maar niet getroost! Het kost u niets!  Zitten mensen aan tafels? Dan vertoon ik mijn act als tafelgoochelaar. Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven.

Mensen moeten genieten

Tijdens dit tafelgoochelen zal Paul uiteraard niet alleen goocheltrucs vertonen. In tegenstelling tot collega goochelaars onderscheid Paul zich daarin dat hij Interactie met het publiek heeft. Dit in combinatie met wat humor zorgt ervoor dat iedereen van het optreden van Paul extra zal genieten.

Na afloop heeft iedereen een top avond gehad.

Goochelaar Paul Weiss is al vele malen te gast geweest tijdens verschillende soorten bedrijfsfeestjes. Goochelaar Paul Weiss maakt mensen enthousiast en zorgt ervoor dat iedereen zich gelijk op zijn gemak voelt.

Centrale act tijdens uw bedrijfsfeest

Misschien lijkt het u ook wel wat om een centrale act in te huren. Het grote voordeel van een dergelijke act is dat iedereen tegelijk naar een show kunnen kijken.

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul Weiss?

Neem dan gerust contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen met Goochelaar Paul Weiss kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “goochelaar op bedrijfsfeest

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.