goochelaar rotterdam

Goochelaar Rotterdam

Professioneel Goochelentertainment in Rotterdam voor feesten en evenementen door Top Goochelaar Paul Weiss

Goochelaar Rotterdam

Gezocht?

Op zoek naar een Goochelaar in Rotterdam? Een goochelaar die jouw gasten een onvergetelijk magisch moment weet te bezorgen? Als professionele goochelaar heb ik aan Rotterdam al heel wat keren een bezoek mogen brengen.


Ook op jouw feest of evenement kan ik uiteraard zorgen voor verrassend entertainment met een echte wow factor. Dus wil je graag een betoverend en professioneel optreden boeken? Maak dan kennis met de vele mogelijkheden die ik jou heb te bieden. Ik kan je verzekeren dat ik als goochelaar een ware traktaktie zal zijn voor jouw gasten.

interactieve goochelacts in Rotterdam

Video Impressie

Benieuwd hoe ik jouw (feestelijk) event in Rotterdam  een boost kan geven?
Goochelen in Rotterdam zorgt voor mooie momenten

ijsbreker, lachen, gezelligheid en 100% Verwondering

Het maakt niet uit wat je hebt te vieren of wat de doelgroep is.  Door mijn brede programm-aanbod weet ik iedereen op verfrissende en unieke wijze te verbazen.  Vier jij in in de omgeving van Rotterdam je verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Van jouw feest maak ik een ware happening.  Uiteraard wil je dat mensen verbaast zijn van de illusies die zij te zijn krijgen. Maar gastenGasten moeten van mijn optreden genieten. 

Shows

rondlopend magisch entertainment

Rondlopende
Goochelaar

Al rondlopend zal ik mensen benaderen en hen op de cm2 verrassen

Centrale

Act

Tijdens de podiumact zal ik het publiek versteld doen staan van diverse illusies & mindfuck

kaarttruc in horecagelegenheid in amsterdam

Tafel

Goochelaar

Magie speciaal voor aan tafel
Magische effecten van heel dichtbij

Shows voor 

Jong en Oud

Speciaal voor jong en oud heb ik verschillende shows voor elke doelgroep

Goochelen in Rotterdam

Rotterdam is voor mij als goochelaar een wonderbaarlijke stad vol uitdagingen. Deze prachtige stad staat natuurlijk o.a. bekend om de mooie skyline. Maar ook de beeldenroute Westersingel, de euromast en natuurlijk niet te vergeten voetbalclub Feyenoord zijn heel bekend.

Op al deze locaties heb ik overigens al optredens mogen verzorgen. Ik ben al vele malen als Goochelaar in Rotterdam te gast geweest. Als goochelaar in Rotterdam voel ik mij dan ook als een vis in het water.

Kers op de taart


Beste Paul. Fijn dat je erbij was, onze eigenaren hebben de 2 dagen als zeer positief ervaren! De goochelaar was de kers op de taart.


CenterParcs Vastgoed

Veel complimenten


Nog bedankt voor je performances op 01 juli, we hebben super veel complimenten mogen ontvangen!namen Hospitality group

iedereen heeft genoten


Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

Marloes namens Cargill Schiphol

Zakelijke events

Uiteraard kun je mij in Rotterdam en omgeving ook inhuren voor zakelijke evenementen. Sta je op een beurs? Dan kan ik middels mijn act zorgen voor extra aandacht bij jouw stand. Of wellicht wil je jouw meeting of klantendag een extra impuls geven? Een optreden van mij als goochelaar is hiervoor dan een uitstekende energizer.

Benieuwd naar een goochelact bij jouw in Rotterdam?

Wil jij jouw feest of event een ware upgrade geven? En ben je benieuwd hoe ik dit voor jou kan realiseren? Bij het boeken van mij als goochelaar in Rotterdam kan ik je garanderen dat jouw gasten aangenaam verrast zullen zijn. Wees dus geen vreemde en neem voor al jouw vragen of wensen gerust even contact met mij op. Ik denk graag met jouw mee om deze te verwezenlijken. Niets is voor mij onmogelijk! Ik vind het een uitdaging om jouw wensen om te zettend in een passende goochelact.

Boek een top goochelaar

Laat gerust van je horen