Tafelgoochelaar
Magie tussen het publiek

Centrale show
Voor iedere gelegenheid

Goochelaar Verjaardag
8 februari 2018 
in feest

Goochelaar Verjaardag

Een goochelaar op je verjaardag is natuurlijk superleuk voor jou en je gasten. Ik begrijp dat je bij jouw verjaardag niet elk jaar extra feestelijk kunt uitpakken. Maar wil jij jouw verjaardag voor een keer heel speciaal maken? Met een goochelaar op jouw verjaardag weet je dan zeker dat je jouw gasten iets unieks heb te bieden!

Jouw verjaardagsfeest zal een feest worden dat zowel jij, jouw vrienden, familie en bekenden zich nog lang zullen herinneren? Ik kan je verzekeren dat niemand van de gasten een goochelaar zal verwachten! Stel je eens voor hoe je gasten zullen opkijken als een goochelaar komt aangelopen en iedereen tijdens jouw verjaardag verbaast met toffe en leuke goocheltrucs! Leuk toch?

Als goochelaar op je verjaardag
breng ik wonderen op de cm2.

In de bovenstaande video begeef ik mij onder het publiek. Deze manier van goochelen is uitermate geschikt voor jouw verjaardag Jouw gasten krijgen magisch entertainment te zien op de vierkante cm. Iedereen kan de magie van dichtbij beleven.

Trucs met speelkaarten, touw, munten etc. Van alles komt voorbij.  Het publiek wordt natuurlijk bij de show betrokken. Deze manier van goochelen staat ook wel bekend als tafelgoochelen. Staan er ook mensen?  Dan kun je mij inhuren als rondlopende goochelaar. Het leuke van deze wijze van goochelen is dat je geen rekening hoeft te houden met een aparte plek in de zaal. Ik loop rond en begeef mij van plek naar plek.

 

Als goochelaar op jouw verjaardag
verzorg ik een goochelshow

Wil je graag dat iedereen tegelijk naar een spetterende show kan kijken? Boek dan een centrale act. Het grote voordeel van een centrale act is toch wel dat het publiek tegelijk 30 of 45 minuten lang aan één stuk door van de goochelshow kan genieten. Een podium is is geen vereiste.

Cadeau op magische wijze introduceren

Wil jij graag het cadeau voor de jarige op bijzondere wijze tevoorschijn laten komen? Ook dit is uiteraard mogelijk. Hierbij laat ik iedereen een glazen bak zien die gevuld is met confetti. Maar dan begint natuurlijk de magie. De confetti verdwijnt en in de plaats daarvan komt het cadeau tevoorschijn!

als goochelaar op jouw verjaardag kan ik ook het cadeau tevoorschijn toveren

Goochelaar Paul als cadeau schenken!

Nu zul je denken van! Wacht een even! Paul als cadeau schenken! Hoe zit dat nou? Nou precies zoals ik het zeg. Jij schenkt een show van Paul als cadeau. Kun je het je al voorstellen hoe de jarige zal opkijken! Voor de jarige heb ik natuurlijk een hele speciale act in gedachten waarin hij of zij in het zonnetje wordt gezet.

Mij boeken als goochelaar op de verjaardag?

Benieuwd? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken om jouw verjaardag extra leuk te maken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier.

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul