Goochelaar Verjaardag
8 februari 2018 

Goochelaar Verjaardag

Ben je van plan je verjaardagsfeest net iets specialer te maken dan voorgaande jaren? Een verjaardagsfeest dat jij, jouw vrienden, familie en bekenden zich nog lang zullen herinneren? Boek dan een goochelaar op jouw verjaardag! Ik verzeker je, een goochelaar zal niemand van de gasten zo snel verwachten! Stel je eens voor hoe je gasten zullen opkijken als een goochelaar komt aangelopen en iedereen verbaast met toffe en leuke goocheltrucs! Leuk toch?

Magisch entertainment op de vierkante cm

 

In de bovenstaande video begeef ik mij onder het publiek. Deze manier van goochelen is uitermate geschikt voor jouw verjaardag Jouw gasten krijgen magisch entertainment te zien op de vierkante cm. Iedereen kan de magie van dichtbij beleven. Trucs met speelkaarten, touw, munten etc. Van alles komt voorbij.  Het publiek wordt natuurlijk bij de show betrokken. Deze manier van goochelen staat ook wel bekend als tafelgoochelen. Staan er ook mensen?  Dan kun je mij inhuren als rondlopende goochelaar. Het leuke van deze wijze van goochelen is dat je geen rekening hoeft te houden met een aparte plek in de zaal. Ik loop rond en begeef mij van plek naar plek.

 
 

Centrale goochelshow

Wilt je echter graag dat iedereen tegelijk naar een spetterende show kan kijken? Boek dan een centrale act. Het grote voordeel van een centrale act is toch wel dat het publiek tegelijk 30 of 45 minuten lang aan één stuk door van de goochelshow kan genieten. Een podium is is geen vereiste.

Cadeau op magische wijze introduceren

Wil jij graag het cadeau voor de jarige op bijzondere wijze tevoorschijn laten komen? Ook dit is uiteraard mogelijk. Hierbij laat ik iedereen een glazen bak zien die gevuld is met confetti. Maar dan begint natuurlijk de magie. De confetti verdwijnt en in de plaats daarvan komt het cadeau tevoorschijn!

cadeau tevoorschijn toveren

Goochelaar Paul als cadeau schenken!

Nu zul je denken van! Wacht een even! Paul als cadeau schenken! Hoe zit dat nou? Nou precies zoals ik het zeg. Jij schenkt een show van Paul als cadeau. Kun je het je al voorstellen hoe de jarige zal opkijken! Voor de jarige heb ik natuurlijk een hele speciale act in gedachten waarin hij of zij in het zonnetje wordt gezet.

Mij boeken als goochelaar op de verjaardag?

Benieuwd? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken om jouw verjaardag extra leuk te maken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier.

Neem contact op met Paul voor al je vragen of boekingen

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul