Goochelaar vinden

Wil jij graag een goede goochelaar vinden? Maar welke goochelaar kan nou precies dat bieden wat jij zoekt? Dat klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Het vinden van een goochelaar die voldoet aan jouw verwachtingen is namelijk niet altijd even makkelijk!

Waarop moet je letten  bij het vinden van een goochelaar?

Waar je zeker op moet letten is of de desbetreffende goochelaar ervaring heeft voor de doelgroep waar jij voor op zoek bent! De doelgroep kan namelijk bestaan uit kinderen, volwassenen of ouderen. Niet elke goochelaar kan namelijk goochelen voor elke doelgroep. Waar je ook op moet letten is of de goochelaar ervaring heeft voor de situatie waarin hij zou moeten optreden.

Goochelen voor kinderen

Goochelen voor kinderen bijvoorbeeld is namelijk heel iets anders dan goochelen voor volwassenen of ouderen. Dat vergt namelijk een totaal andere aanpak. Het vinden van een goochelaar voor kinderen is dan ook zeker geen eenvoudige opgave.

Goochelaar voor volwassenen

Goochelen voor volwassenen is ook weer een vak apart. Sommige goochelaars kunnen alleen goochelen voor kinderen, anderen alleen voor volwassenen. Goochelen voor volwassenen vergt een meer kundigheid van de desbetreffende goochelaar.

goochelaars voor jong en oud

Maar er zijn ook goochelaars zoals ik die ervaring hebben met alle doelgroepen. Dergelijke goochelaars kunnen een publiek vermaken dat bestaat uit zowel kinderen als volwassenen

Hoe vind ik een goochelaar die kan bieden wat ik zoek?

Als jij op zoek bent naar een goochelaar, dan heb je ongetwijfeld een bepaald idee voor ogen. Wat nu belangrijk is bij het vinden van de juiste goochelaar is of deze goochelaar ook daadwerkelijk kan bieden wat jij wenst

Jij wilt bijvoorbeeld graag dat de goochelaar op het podium een korte show gaat verzorgen. Dan is het dus belangrijk dat je bij het contact met de goochelaar inhoudelijk ingaat op jouw wensen! Wat zijn jouw verwachtingen? Niets is namelijk zo vervelend dat de goochelaar op jouw feest verschijnt en vervolgens verteld. “Wil je dat ik op het podium ga goochelen? Had dat dan verteld? Dat kan ik helemaal niet! Ik goochel alleen met kleinere objecten tussen het publiek” Daar sta je dan! Voor mij staan jouw wensen centraal.

Goochelaar gevonden? Hoe maak je verder afspraken

Heb je éénmaal een geschikte goochelaar gevonden? Dan wil je natuurlijk de goochelaar boeken. Bij het boeken is het dan wel belangrijk dat alle afspraken duidelijk door beide partijen worden vastgelegd. Hierdoor zie je duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten.

Zou jij mij graag willen boeken als goochelaar? Je ontvang je van mij altijd een opdrachtbevestiging. In deze opdrachtbevestiging staan alle afspraken zoals adres, prijs, speciale wensen etc. vermeldt.

Wat zijn de prijzen van de goochelaar die je hebt gevonden?

Hoe berekent de goochelaar de prijzen.? Zijn deze prijzen all-in dus ook inclusief transportkosten? Of worden er nog extra reiskosten berekend? En ontvang je een factuur met daarop de btw vermeldt? Btw denk je nu? jazeker. Een goochelaar is zelfstandige en hoort dus ook btw af te dragen.

Er zijn namelijk ook goochelaars die geen zelfstandige is en dus geen btw hoeven af te dragen. Echter op het bedrag dat de gevonden goochelaar aan jouw vraagt, dient nog loonbelasting te worden afgedragen.  Wie is er verantwoordelijk? Deze afspraken dienen duidelijk te worden vastgelegd.

Bij het boeken van mij als goochelaar ontvang je altijd een factuur met daarop uiteraard de btw vermeldt. Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel en heb bovendien een btw-nummer bij de belastingdienst. Mijn prijzen zijn all-in, dus inclusief transport- en materiaalkosten. Bovendien zal ik zelf zorg dragen voor het afdragen van andere belastingen. Jij als opdrachtgever bent dus niet verantwoordelijk hiervoor. En dat is toch wel een lekker gevoel.

Nieuwsgierig wat ik jou heb te bieden?

Nu zul je na het lezen van dit artikel je waarschijnlijk afvragen wat ik jouw heb te bieden. Dat begrijp ik helemaal. Wees dan geen vreemde en neem gerust even contact op met mij. Ik informeer en adviseer je graag wat ik voor jou kan betekenen. Contact opnemen kan zowel telefonisch  op tel: 06 – 13 69 39 69 of maak eenvoudig gebruik van het contactformulier.

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden