Goochelaar Vinden Waarop moet u letten?

Page content

article content

Goochelaar Vinden Waarop moet u letten?

Wilt u graag een goede goochelaar vinden? En waarop moet u letten bij het vinden van een goochelaar die op uw feest of  evenement de gasten weet te vermaken? Een goochelaar vinden die voldoet aan uw verwachtingen is niet altijd even makkelijk! Goochelaar Paul Weiss heeft ruime ervaring om uw verwachtingen waar te maken.

Bekijk de video’s

Waarop moet u nu letten bij het vinden van een goochelaar?

 

  • Heeft de desbetreffende goochelaar ervaring om voor de doelgroep op te treden? Het is natuurlijk belangrijk dat een goochelaar ervaring heeft met een bepaalde doelgroep. Dit kunnen volwassenen of kinderen zijn, Maar het kan ook zijn dat de doelgroep bestaat uit oudere mensen, mensen met een verstandelijke beperking etc. Goochelaar Paul Weiss heeft na ruim 20 jaar ervaring om zowel Jong en oud te vermaken.
  • Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen? Is de prijs all-in of komen daar nog reiskosten bovenop? Is een geluidsinstallatie inbegrepen? decor? licht? Belangrijke vragen waar u antwoord op wilt hebben. Stel u heeft een podiumact ingehuurd. Nu is niets zo vervelend dat wanneer er 200 gasten aanwezig zijn en de goochelaar geen geluidsinstallatie bij zich heeft! Het resultaat is dat de goochelaar niet verstaanbaar is! Erg vervelend natuurlijk.Paul maakt vooraf goede afspraken met u en geeft vooraf duidelijk aan wat er inbegrepen is. In vrijwel alle gevallen neemt Paul zelf een professionele geluidsinstallatie mee.
  • Waaruit bestaat het programma dat de goochelaar zal vertonen? De éné show is de andere niet! Wanneer u een goochelaar heeft gevonden en u bent van plan hem in te huren dan is het wel zo belangrijk dat u weet waar het programma uit bestaat! Als u er bijvoorbeeld vanuit gaat dat de goochelaar aan tafel kleine acts vertoond, maar de goochelaar verzorgt alleen maar een podium of centrale act. Dan heeft u een probleem. Het is daarom vooraf erg belangrijk dat u weet wat voor een show u boekt. Paul Weiss zal bij u vooraf altijd informatie inwinnen zodat hij een goed beeld krijgt. Vervolgens zal hij een voorstel uitwerken met informatie die aansluit aan uw verwachtingen.
  • Wie betaalt de loonheffing? Als een goochelaar voor u werkt moet er loonheffing worden afgedragen aan de belastingdienst. Dat geldt voor iedereen die in Nederland geld ontvangt voor het werk wat hij verricht. Maar wie draagt er zorg voor de afdracht van de loonheffing?. Moet u dit doen? Of de goochelaar.Goochelaar Paul staat ingeschreven bij de kamer van koophandel en is geregistreerd bij de belastingdient en draagt zelf zorg voor de afdracht van zowel de btw als de loonheffing.

Bekijk u de onderstaande promo om een indruk te krijgen

Bent u benieuwd naar een optreden van mij als goochelaar?

Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het onderstaande contactformulier

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Vinden Waarop moet u letten?

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.