Hoe vind je de juiste goochelaar
2 februari 2018 
in Vragen

Hoe vind je de juiste goochelaar

Wil jij graag een goede goochelaar vinden? Maar waarop moet je letten bij het vinden van een geschikte goochelaar? Allereerst is het belangrijk dat je bij het vinden van een goochelaar erop let dat hij dat kan bieden wat jij graag wenst! Dat klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Het vinden van een goochelaar die voldoet aan jouw verwachtingen is namelijk niet altijd even makkelijk!

Waarop moet je dan zoal letten?

Waar je zeker op moet letten is of de desbetreffende goochelaar ervaring heeft voor de doelgroep waar jij voor op zoek bent! De doelgroep kan namelijk bestaan uit kinderen, volwassenen of ouderen. Niet elke goochelaar kan namelijk goochelen voor elke doelgroep. Goochelen voor kinderen is namelijk heel iets anders dan goochelen voor volwassenen of ouderen. Dat vergt namelijk een totaal andere aanpak. Goochelen voor volwassenen is ook weer een vak apart. Sommige goochelaars kunnen alleen goochelen voor kinderen, anderen alleen voor volwassenen. Maar er zijn ook goochelaars zoals ik die ervaring hebben voor alle doelgroepen.

Kan de goochelaar dat bieden wat ik graag wens?

Als jij op zoek bent naar een goochelaar, dan heb je ongetwijfeld een bepaald idee voor ogen. Wat nu belangrijk is bij het vinden van de juiste goochelaar is of deze goochelaar ook dat daadwerkelijk kan bieden. Jij wilt bijvoorbeeld graag dat de goochelaar op het podium een korte show gaat verzorgen. Dan is het dus belangrijk dat je bij het contact met de goochelaar inhoudelijk ingaat op jouw wensen. Wat zijn jouw verwachtingen? Niets is namelijk zo vervelend dat de goochelaar op jouw feest verschijnt en vervolgens verteld. “Wil je dat ik op het podium ga goochelen? Had dat dan verteld? Dat kan ik helemaal niet! Ik goochel alleen met kleinere objecten tussen het publiek” Daar sta je dan! Voor mij staan jouw wensen centraal.

Afspraken

Bij het boeken van de goochelaar is het ook belangrijk dat alle afspraken duidelijk door beide partijen worden bevestigd. Hierdoor zie je duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten. Wanneer jij mij uiteindelijk boekt als goochelaar dan ontvang je van mij een opdrachtbevestiging. In deze opdrachtbevestiging staan alle afspraken zoals adres, prijs, speciale wensen en de show die je kunt verwachten etc.

Prijzen

Hoe berekent de goochelaar de prijzen. Zijn deze prijzen all-in dus ook inclusief transportkosten? Of worden er nog extra reiskosten berekend? En ontvang je een factuur met daarop de btw vermeldt? Bij het boeken van mij als goochelaar ontvang je altijd een factuur met daarop uiteraard de btw vermeldt. Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel en heb bovendien een btw-nummer bij de belastingdienst. Mijn prijzen zijn all-in, dus inclusief transport- en materiaalkosten.

Nieuwsgierig wat ik jou heb te bieden

Nu zul je na het lezen van dit artikel je waarschijnlijk afvragen wat ik jouw heb te bieden. Dat begrijp ik helemaal. Wees dan geen vreemde en neem gerust even contact op met mij. Ik informeer en adviseer je graag wat ik voor jou kan betekenen. Contact opnemen kan zowel telefonisch  op tel: 06 Р13 69 39 69 of maak eenvoudig gebruik van het contactformulier.

neem contact op met paul

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul