Een optreden van Paul Weiss zorgt ervoor dat uw zakelijke evenement een origineel karakter krijgt waarover uw klanten zeker nog lang over zullen napraten

Jouw zakelijke event magisch maken 

Een zakelijk event vereist een zakelijke aanpak

Wanneer je een zakelijk evenement gaat organiseren dan heb je natuurlijk een bepaald doel voor ogen. Je wilt er uiteraard voor zorgen dat jouw klanten ook in de toekomst klant blijven en/of potentiële klanten juist bij jou klant worden.

Als goochelaar geef ik jouw event een boost zodat deze een succes wordt. Doormiddel van een magisch optreden zorg ik ervoor dat klanten jouw business op positieve wijze in herinnering zullen houden. Dit draagt natuurlijk uiteindelijk weer bij aan een hogere conversie.

Paul is in te huren voor o.a.

Vakbeurs

Teambuilding

Klantendag

Magie op maat

Wil je graag jouw bedrijf, dienst of product op magische wijze in de picture zetten? Of zoek je een act die een verhaal vertelt? Ik verwerk deze op unieke wijze in één van mijn acts.

Originele productpresentatie

Heb je een nieuw product? En zoek je een leuke en originele manier om deze te introduceren? Ik bied verschillende mogelijkheden om dit voor jou te verwezenlijken.

Heb je nog vragen of wil je graag boeken?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op.
Ik informeer je graag over de mogelijkheden die passend zijn voor jouw business.