Mindfuck Entertainment

Mindfuck entertainment is natuurlijk bekend geworden door het tv programma Mindfuck. Dit goochelprogramma wordt gepresenteerd door goochelaar en illusionist  Viktor Mids.  Doormiddel van diverse magische experimenten wordt het brein van zowel het publiek als de kijker op bijzondere wijze misleid. Het resultaat hiervan zijn onnavolgbare en onbegrijpelijk illusies die grenzen aan het onvoorstelbare! Benieuwd welke soort mindfuck entertainment ik als goochelaar heb te bieden?

Bekijk mijn aanbod voor show die ik o.a. in amsterdam kan verzorgen

Wat is Mindfuck Entertainment nou precies?

Mindfuck is een moderne vorm van goochelen.  Er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van de klassieke goocheltrucs of illusies. Je krijgt dus geen trucs te zien zoals bijvoorbeeld de bekende truc met de chinese ringen die op magische wijze in elkaar haken of een doekje wat je in de hand stopt en vervolgens spoorloos zal laten verdwijnen. Ook zul je geen assistentes te zien krijgen die gehuld zijn in glitterpakjes die vervolgens verdwijnen, verschijnen of worden doorgezaagd.  Uiteraard worden dit soort trucs nog steeds vertoond. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld de illusionist Hans klok.  Zijn vorm van magie staat natuurlijk bekend om glamour en grote illusies. Mindfuck echter is magie dat net even anders is dan andere goochelacts. Bij Mindfuck krijg je acts te zien die anders zijn dan andere!

Type acts bij Mindfuck

De acts die je bij mindfuck te zien krijgt zijn meer moderne goocheltrucs en illusie's. Bovendien wordt bij mindfuck ook magie beoefend waarbij het brein centraal staat. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld gedachten lezen!

Mindfuck = Magie van de toekomst

Tegenwoordig worden we steeds meer verwend. Dit komt uiteraard door het brede aanbod op internet zoals bijv google  en youtube.  Als je hier gaat zoeken naar goochelaars of illusionisten en/of goochelacts kom je van alles tegen. Hierbij kom je ook steeds vaker mindfuck goochelacts tegen. Mindfuck is dan ook een vorm van magie die klaar is voor de toekomst. De toeschouwer krijgt niet alleen acts te zien die grenzen aan het onmogelijke, maar kunnen deze ook eventueel van dichtbij op de cm2 volgen. Als goochelaar vertoon ik zowel als rondlopende goochelaar als tafelgoochelaar uiteraard ook mindfuck entertainment. Maar je kunt bij mij natuurlijk ook een goochelshow boeken waarbij ik dit soort acts zal vertonen.

Is Mindfuck dan echt iets nieuws?

Nee Mindfuck is niet helemaal nieuw. Goochelaars en mentalisten uit het verleden hebben al een basis gelegd voor deze prachtige kunstvorm. Je kunt dan denken aan Uri Geller die op onverklaarbare wijze lepels met zijn gedachten wist te buigen en/of onmogelijke voorspellingen wist te maken. Mindfuck gaat echter nog een stap verder en betreed een gebied waar nog maar weinig goochelaars ervaring mee hebben en/of zich aan hebben gewaagd!

Goochelen of iets anders?

Je zult je nu waarschijnlijk afvragen hoe het allemaal mogelijk is? Is het gewoon goochelen? Of wordt er gebruikt gemaakt van hogere machten? Ik kan je vertellen dat mindfuck niets te maken heeft met hogere machten. Mindfuck is een vorm van magisch entertainment waarbij er gebruik gemaakt van zowel goocheltechnieken als mentalisme. Door deze combinatie wordt het publiek steeds weer opnieuw op aangename wijze verrast.

 Mindfuck & Mindmagic

Mindfuck wordt pas echt sterk als er ook gebruik gemaakt wordt van mentalisme oftewel mindmagic. Bij mentalisme staat het brein dus centraal.  Een heel opmerkelijk feit is dat ruim 99% van onze keuzes onbewust worden gemaakt! Een mentalist speelt hier natuurlijk op in. Tijdens diverse mindacts  wordt het brein beïnvloed. Hierdoor zal de desbetreffende toeschouwer bijvoorbeeld ook onbewust bepaalde keuzes maken die de mentalist bijvoorbeeld vooraf wist te voorspellen!

Voorbeeld van een Mindact

Een mooi voorbeeld van een mindact is het kleuren experiment. Hierbij mogen 2 toeschouwers ieder kiezen voor een bepaalde kleur portomonee. De mentalist weet deze kleur al vooraf te voorspellen. Deze act vertoon ik dan ook regelmatig tijdens mijn shows als mentalist.

Benieuwd wat ik als goochelaar jou heb bieden?

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een breed aanbod aan mogelijkheden. Ik informeer je natuurlijk graag over de mogelijkheden op het gebied van mijn mindfuck entertainment. Voor al je vragen kun je mij natuurlijk bellen op tel: 06 - 13 69 39 69 of neem contact met mij op middels het contactformulier.

contact opnemen