illusionisten show

Illusionisten show

Boek hier de nieuwe shows van 2020

Illusionisten show voor elke gelegenheid

Wil je het publiek graag trakteren op een spectaculaire illusieshow met indrukwekkende magische acts en illusies? De illusionisten show is dan uitermate geschikt om bij het publiek een onvergetelijke indruk achter te laten. 

Illusionisten act van Paul Weiss

Een spectaculaire show vol magie en illusie welke wordt verzorgd door goochelaar en illusionist Paul Weiss

Illusionisten act - Infinity Girls

De Infinity girls is een spectaculaire illusionisten act die wordt verzorgd door 2 vlotte meiden. Een perfecte mix van dans en illusie. Deze show kunt u vanaf 2020 boeken via goochelaar & Illusionist Paul Weiss.

Spectaculaire acts voor verschillende gelegenheden

Illusionisten show met zwevende tafel

Act met zwevende tafel

Er staat een tafel op het toneel. Het doek wordt opgepakt. Maar dan gebeurt het onvoorstelbare. De tafel komt in beweging! Dan begint deze zelfs heel langzaam omhoog te zweven! Hoe is het mogelijk? Er zijn geen draden te zien. Het doek wordt opgetild. En weer is er niets te zien! Een raadselachtig magisch fenomeen waar het publiek nog zeker lang over zal napraten. 

tijdens de illusionisten show mogen 2 deelnemers hun arm beschikbaar stellen.

Arm Illusion

Een interactieve illusie vol humor en spanning.  Wie uit het publiek durft de uitdaging aan te gaan? Deze illusie heeft een zeer verrassende climax voor het publiek in petto.
Illusionisten show met  o.a. de compressor illusion en doorzaagtruc

Compressor Illusion & Doorzaagact

Twee onverklaarbare illusies waarbij met het lichaam van de assistente wel hele bijzondere dingen gebeuren!

Illusionisten show waarbij de assistente wordt doorboort doormiddel van diverse spijkers

Spiker Illusion

De assistent of wellicht zelfs iemand uit het publiek neemt plaats op een tafel. Ze wordt vervolgens afgedekt met een grote kap. Vervolgens worden er mega spijkers van onderen door het lichaam van de assistente heen geduwd. De spijkers verschijnen vervolgens bovenin de kast. Aan het einde is de assistente uiteraard geheel ongeschonden en neemt zij samen met de illusionist het applaus in ontvangst.

Check prijzen en Beschikbaarheid