Goochelaar informatie

Aangenaam

Mijn naam is Paul Weiss

1e Prijs

Illusie (Nederlands kampioen Illusie)

3e Prijs

Illusie

3e Prijs

Streetmagic

Hoe het allemaal begon

De fascinatie voor de goochelkunst ontstond al toen ik kind was. Op de televisie zag ik hoe de illusionist "David Copperfield" illusies vertoonde. Ik begreep er helemaal niets van. Keer op keer keek ik naam opnames van deze top illusionist. Hij deed dingen van wat ik dacht! Hoe kan dat? Hij liet een vliegtuig verdwijnen, liep door de chinese muur en liet personen verschijnen uit het niets! Toen begon het dus bij mij te kriebelen. Ik besloot om mij te verdiepen in de goochelkunst. 

Hoe leerde ik goochelen?

Veel goochelaars leren goochelen uit de goocheldoos. Maar bij mij verliep het allemaal toch wel anders anders. De goocheldoos vond ik eigenlijk helemaal niet leuk. Ik ben toen naar de bibliotheek gegaan voor een boek over goochelen. Hierin stond veel bruikbare informatie, Uit dit goochelboek leerde ik de basis van het goochelen. En met deze basis heb ik mij verder ontwikkeld tot de goochelaar van vandaag.

Bekroond tot Nederlands Kampioen Illusie

Doormiddel van een eigen ontwikkelde illusieact ben ik in 2006 ook bekroond tot Nederlands Kampioen Illusie. Deze illusieact bestond o.a. uit een mega groot fototoestel. Doormiddel van deze illusie liet ik dan beelden werkelijkheid worden en werkelijkheid tot fictie.

Ik treed op door heel Nederland

Magie is een kunstvorm

Magie is niet iets wat je zomaar even doet. Magie is een kunstvorm waarbij je het onmogelijke creeërt. Om magie te kunnen beoefenen dien je te beschikken over specifieke kwaliteiten. Het is niet simpelweg een trucje laten zien. Het is een kunstvorm waarbij verschillende elementen worden samengevoegd tot één geheel. Je moet kunnen presenteren, entertainen, timen en over heel veel magische vakkennis beschikken.

Paul beschikt over al deze elementen. Hierdoor is hij één van de meest geboekte goochelaars van Nederland. Bij het boeken van deze goochelaar heb je dus de garantie voor een geslaagd en magisch event.

Wat je wellicht nog niet wist

Meerdere talen

Ik spreek ook vrij goed engels en Duits

> 25 jaar ervaring

Ik ben al ruim 25 actief bezig.

Beroepsgoochelaar

Ik ben Full Time goochelaar

Heb je nog vragen? Ik kom graag met je in contact