Goochelaar informatie

Aangenaam

Mijn naam is Paul Weiss

1e Prijs

Illusie (Nederlands kampioen Illusie)

3e Prijs

Illusie

3e Prijs

Streetmagic

Hoe het allemaal begon

De fascinatie voor de goochelkunst ontstond al toen ik kind was. Op de televisie zag ik hoe de illusionist "David Copperfield" illusies vertoonde. Ik begreep er helemaal niets van. Keer op keer keek ik naam opnames van deze top illusionist. Hij deed dingen van wat ik dacht! Hoe kan dat? Hij liet een vliegtuig verdwijnen, liep door de chinese muur en liet personen verschijnen uit het niets! Toen begon het dus bij mij te kriebelen. Ik besloot om mij te verdiepen in de goochelkunst. 

Hoe leerde ik goochelen?

Veel goochelaars leren goochelen uit de goocheldoos. Maar bij mij verliep het allemaal toch anders. De goocheldoos vond ik eigenlijk helemal niet leuk. Ik ben toen naar de bibliotheek gegaan voor een boek over goochelen. Hierin stond veel bruikbare informatie, Uit dit goochelboek leerde ik de basis van het goochelen. En met deze basis heb ik mij verder ontwikkeld tot de goochelaar van vandaag.

Bekroond tot Nederlands Kampioen Illusie

Doormiddel van een eigen ontwikkelde illusieact is Paul ook bekroond tot Nederlands Kampioen Illusie. Deze illusieact bestond o.a. uit een mega groot fototoestel. Doormiddel van deze illusie liet Paul beelden werkelijkheid worden en werkelijkheid tot fictie.

Paul treed op door heel Nederland

Magie is een kunstvorm

Magie is niet iets wat je zomaar even doet. Magie is een kunstvorm waarbij je het onmogelijke creeërt. Om magie te kunnen beoefenen dien je te beschikken over specifieke kwaliteiten. Het is niet simpelweg een trucje laten zien. Het is een kunstvorm waarbij verschillende elementen worden samengevoegd tot één geheel. Je moet kunnen presenteren, entertainen, timen en over heel veel magische vakkennis beschikken.

Paul beschikt over al deze elementen. Hierdoor is hij één van de meest geboekte goochelaars van Nederland. Bij het boeken van deze goochelaar heeft u dus de garantie voor een geslaagd en magisch event.

Wat u nog niet wist

Engelstalig

Paul spreekt ook goed engels

Duitstalig

Paul  is ook de Duitse taal machtig

Beroepsgoochelaar

Paul is Full Time goochelaar

Ik ontvang graag meer informatie