Mindfuck Entertainment  van een goochelaar


Mindfuck Entertainment

Verbluffende Mindfuck Entertainment van Goochelaar Paul Weiss

Mindfuck Entertainment bied jouw gasten een geweldige ervaring

Mindfuck Goochel Entertainment Gezocht?

Mindfuck Entertainent is natuurlijk bekend geworden door het tv-programma mindfuck dat wordt gepresenteerd door Goochelaar Viktor Mids.. Wie kent dit programma niet ? Maar voordat ik hier verder op in ga,  laat ik mij eerst even in het kort voorstellen.:

Mijn naam is Goochelaar & Mentalist Paul Weiss. Ik begon 25 jaar geleden met het verzorgen van goochelacts. Ergens in 2010 realiseerde ik mij dat er ook een andere vorm van magie bestaat. Ik ging mij toen specialiseren  in mindmagic.. Deze heb ik vervolgens gecombineerd met diverse illusies. De laatste jaren heb ik verschillende acts samengesteld  waarvan ik ben overtuigd dat deze jouw gasten zullen verwonderen. 

mindfuck extra inspiratie

Geïnspireerd door het tv programma "Mindfuck" 

Al voordat het programma "Mindfuck". op de televisie verscheen, was ik al bezig met het ontwikkelen en vertonen van soortgelijke acts.  Echter door het programma heb ik wel extra inspiratie opgedaan. Het motiveerde mij om nieuwe acts te bedenken om het publiek een volledig mind experience te bieden.

Mindfuck entertainment aan tafel

Mindfuck Entertainment is een

Uitstekende Energizer.

Mindfuck is een fascinerende vorm van magic.  Bij deze vorm van magic zal onze waarneming op de realiteit op de proef worden gesteld.  Doormiddel van diverse magische experimenten wordt het brein van het publiek op bijzondere wijze misleid. Het resultaat hiervan zijn onnavolgbare en onbegrijpelijk illusies die grenzen aan het onvoorstelbare.


Aan het einde zal één duidelijk zijn:  Kun je nog vertrouwen op je eigen waarneming? Mindfuck Entertainment biedt een geweldige mindfuck experience en is uitermate geschikt als energizer voor jouw event.

Mindfuck: Next Level of Magic

Wat is Mindfuck Entertainment nou precies?

Mindfuck is een moderne vorm van goochelen. het is het soort magie dat net even anders is dan andere goochelacts, Er wordt geen gebruik gemaakt van de klassieke goocheltrucs zoals o.a. "balletje balletje" en het konijn uit de hoge hoed. Nee dergelijke acts hebben plaatst gemaakt voor magic dat veel verder gaat dan men ooit is geweest.  Goochelaars van vroeger zoals Fred Kaps en Hans Kazan zouden zich denk ik achter de oren hebben gekrapt als ze in die tijd dergelijke acts te zien zouden hebben gekregen.  Mindfuck Entertainment is heel breed. Bij dit soort entertainment zijn het niet alleen hele bijzondere illusies die je te zien zult krjgen. Er worden experimenten vertoond waarbij de wetenschap aan de basis staat. 

interactieve goochelacts

Mindfuck: Magische acts van deze tijd

Tegenwoordig worden we steeds meer verwend. Dit komt uiteraard door het brede aanbod op  het internet.  Mindfuck goochelacts gaan mee met de tijd.  Er  wordt hierbij gebruik gemaakt van de meest moderne technieken. Hierdoor is het mogelijk dat je magie ervaart zoals nooit tevoren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze vorm van magic enorm populair is geworden.  De toeschouwer  zal acts ervaren die grenzen aan het onmogelijke,. En het mooie ervan is:  Ze kunnen deze op diverse manieren ervaren.

podiumact

Mindfuck & Mindmagic

Mindfuck wordt pas echt sterk als er ook gebruik gemaakt wordt van mentalisme oftewel mindmagic. Bij mentalisme staat het brein dus centraal.  Een heel opmerkelijk feit bijvoorbeeld is dat ruim 99% van onze keuzes onbewust worden gemaakt! Een mentalist speelt hier natuurlijk op in. Tijdens diverse mindacts  wordt het brein beïnvloed. Hierdoor zal de desbetreffende toeschouwer bijvoorbeeld ook onbewust bepaalde keuzes maken die de mentalist bijvoorbeeld vooraf wist te voorspellen!  MindMagic is dan ook een optimale aanvulling op Mindfuck.

Geweldige aanvulling voor een event.

Ik kan je garanderen dat Mindfuck Entertainment een geweldige aanvulling voor jouw event zal zijn.  Daarvoor hoeft je niet van alles te regelen. Bij deze vorm van magie kun je mij namelijk op diverse manier inhuren.Als rondlopende goochelaar. kan ik mindfuck van heel dichtbij laten ervaren. Wil je echter dat het hele pubiek tegelijk van de voorstelling kan genieten. Boek dan een centrale act.  Uiteraard informeer ik je gerust welke mindfuck acts het beste past voor jouw event.

Laat gerust van je horen