illusieshow

Mindfuck & Illusions

Een unieke combinatie van magic

tijdens de illusieactkan het publiek ook live ervaren hoe de assistente wordt doorgezaagd.

Show vol Magie, Illusie en Mindfuck

Deze show is in Nederland uniek in zijn aard. Een combinatie van zowel magie, illusie en mindfuck zorgen bij het publiek voor een unieke belevenis.
 Check beschikbaarheid

Spectaculaire acts voor elke event

Zwevende tafel

De muziek wordt ingezet en een mysterieuze tafel verschijnt ten tonele. De tafel komt vervolgens in beweging. Langzaam maar zeker begint deze zelfs omhoog te zweven. Een toeschouwer mag assisteren. Opnieuw zweeft de tafel omhoog. Een echt betoverend mirakel waar het publiek zeker van zal genieten.

tijdens de illusionisten show mogen 2 deelnemers hun arm beschikbaar stellen.

Arm Illusion

Een interactieve illusie waar 2 toeschouwers aan mogen deelnemen. Deze exclusieve act heeft niet alleen een hoge entertainmentwaarde, maar heeft ook een bijzondere climax in petto.
illusieshow met magic cage

Mindfuck Box

De mindfuck box wordt leeg getoond. Vervolgens maakt iemand uit het publiek verschillende keuzes. De spanning stijgt. Het deksel wordt weggetrokken en op onverklaarbare wijze verschijnt daar de assistente! Wanneer echter de outfit van haar wordt bekeken komt deze exact overeen met de keuzes van de toeschouwer! Aan deze illusie is jaren gewerkt en zal zeker voor de nodige verbazing zorgen. Deze act is uiteraard ook in een wat kleinere setting mogelijk.

Spiker Illusion

Diverse mega spijker zullen het lichaam van de assistente doorboren.

Illusionisten show met  o.a. de compressor illusion en doorzaagtruc

Compressor Illusion & Doorzaagact

Twee onverklaarbare illusieacts waarbij met de assistente wel hele bijzondere dingen gebeuren. 

illusieact spijker in zak

The Spike

Een act met een gevaarlijk karakter. Mentalisten over de hele wereld hebben deze al vertoond. Soms zelfs helaas met letsel tot het gevolg! Paul zal het publiek met deze act gegarandeerd op het puntje van de stoel krijgen.

En nog veel meer..

Uiteraard zullen nog meer acts de revue passeren. Het publiek zal o.a. getuige zijn hoe een rubiks kubus op onmogelijke wijze zal worden opgelost. Tevens zullen verschillende personen diverse experimenten ondergaan die grenzen aan het onmogelijke.

Te boeken in diverse varianten

Deze show is afhankelijk van het type event te boeken in verschillende varianten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op.

Contact opnemen kan op tel 06 136 93 969 of via het onderstaande contactformulier.


informeer naar mindfuck live