Video Aspect Ratio: 9:4

Tafelgoochelaar Huren

Als rondlopende goochelaar verbaas ik iedereen op de cm2

Magie tussen het publiek

Sfeerverhogend

Kleine acts met grote impact

Nicole en Patricia lovend over het inhuren van tafelgoochelaar paul weiss

Hoi Paul. Onlangs heb je ter ere van de 25-jarige bruiloft van onze ouders iedereen weten te vermaken met je trucs aan tafel. De truc met de ring die plotseling verscheen in een kleine portemonee is voor ons nog steeds een raadsel. Met het gokspelletje maakte je iedereen ook gek, ook ons! (op een leuke manier uiteraard!) Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt. 

Nicole en Patricia

Tafelgoochelaar huren

Paul Weiss als tafelgoochelaar huren is de meest ideale vorm van magisch entertainment. Met zijn ruim 20 jaar ervaring en verbluffende goocheltrucs weet hij als geen ander hoe hij uw gasten kan laten genieten. 
 
Uw gasten zijn op de cm2 getuige van interactieve en verbazingwekkende goocheltrucs. Het mooie aan het inhuren van Paul als tafelgoochelaar is ook het persoonlijke contact met het publiek. Dit zorgt ook altijd weer voor leuke en hilarische momenten.

Een Tafelgoochelaar huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag

Paul is het geheim voor een 
uniek en geslaagd feest

Exclusief Magisch Entertainment

Bent u op zoek naar bijzonder en exclusief entertainment waar uw gasten van versteld zullen staan maar bovenal van kunnen genieten? Een optreden van een tafelgoochelaar zullen uw gasten niet zo snel verwachten.

Als tafelgoochelaar trakteert hij iedereen op verbluffende goocheltrucs tussen het publiek. Het publiek zit er met de neus bovenop, maar zal elke keer weer voor een onbegrijpelijk raadsel staan wanneer blijkt dat het onmogelijke zojuist heeft plaatsgevonden!

Paul is de Sfeer- en gangmaker op elk feest of event.

bij het inhuren van paul als tafelgoochelaar heeft u de garantie dat u een tafelgoochelaar inhuurt die mensen echt vermaakt

Het mooie aan het inhuren van Paul als tafelgoochelaar is het persoonlijke contact van hem met het publiek. Dit zorgt ook altijd weer voor leuke en hilarische momenten

Henk de Groot

Tafelgoochelaar paul weiss kunt u huren voor diverse feesten en evenementen. ook bij dinnershows

Top Entertainment voor elke gelegenheid

Of het nu een bruiloft betreft, een personeelsfeest, verjaardag, klantendag of een groot evenement. Een optreden van Paul Weiss is het geheime ingrediĆ«nt voor een origineel en magisch feest waarover iedereen nog zeker lang zal napraten. 

Paul als tafelgoochelaar inhuren heeft vele voordelen

een tafelgoochelaar is altijd zeer flexibel inzetbaar

Flexibel inzetbaar

tafelgoochelaar Paul overal in te huren

Overal en Altijd mogelijk

bij het huren van een tafelgoochelaar gelden er geen speciale eisen

Geen Speciale eisen

Paul breekt het ijs bij elk feest of event

Vragen en antwoorden Tafelgoochelen

In principe niet. Voor sommige gelegenheden is het wel aan te raden dat de evt. aanwezige muziek niet te hard staat. Het is niet mogelijk om bij veel wind buiten op te treden.

Als tafelgoochelaar kunt u mij boeken tijdens diverse feesten en events waar mensen zowel staan als zitten aan tafel

De duur van tafelgoochelen hangt af van het aantal gasten. Meestal is twee uur goochelen wel voldoende. Een sessie duurt per tafel circa 8 minuten. De totale tijd is dus ook afhankelijk van het aantal tafels dat staat opgesteld. Wanneer u contact met mij opneem kan ik u daarover geheel vrijblijvend over informeren.

Mijn acts pas ik aan aan het soort feest of event. Zitten mensen bijvoorbeeld hoofdzakelijk aan tafel. Dan vertoon ik speciaal hiervoor ontwikkelde acts. Ik vertoon acts met o.a. speelkaarten, munten, touw en een ring, en soms ook met geleende obecten zoals een (trouw)ring.

Enkele reacties van eerdere opdrachtgevers

Bedankt voor de leuke show die je afgelopen vrijdag tijdens ons jaarlijkse personeelfeest hebt gegeven. Onze medewerkers maar ook wij hebben er erg van genoten. Ook zeer plezierig dat je engels spreekt en het aldus voor iedereen te volgen was.

Reactie KBB Holland na het inhuren van paul als tafelgoochelaar

KBB Holland

Bedankt voor je komst op ons personeelsfeest. Je was een vrolijke verschijning met een open houding en hele leuke goocheltrucs. Ik heb veel gelach gehoord en als ik keek waar het vandaan kwam zag ik jou staan. Ik heb ook leuke reacties gekregen van alle aanwezigen.

Reactie Gemeente Zutphen i.v.m. het inhuren van paul als tafelgoochelaar

Gemeente Zutphen

Beste Paul, Nogmaals super bedankt voor jouw tafelgoochel optreden op onze bruiloft. Je hebt ons en iedereen ontzettend vermaakt met je leuke en interactieve trucs. 

Reactie bruiloft robert en Tiffany uit Amsterdam naar aanleiding van het inhuren van paul als tafelgoochelaar

Robert en Tiffany uit Amsterdam

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag informeren naar de prijzen?