arrow_drop_up arrow_drop_down
wat kost een goochelaar

Wat kost een goochelaar

Lees Hier alles over "wat kost een goochelaar"

Paul geeft u graag antwoord op uw vraag: wat kost een goochelaar

Prijzen van een goochelaar

Ik begrijp dat je graag antwoord wilt hebben op de vraag wat kost een goochelaar ? Als je iets in de winkel koopt wil je immers ook weten wat het kost? Maar wat zijn nu eigenlijk de prijzen van een goochelaar? Berekend een goochelaar de prijzen per uur of per dagdeel? Maar deze vraag kan ik helaas niet zo simpel beantwoorden. De prijzen zijn afhankelijk van vele dingen. Op deze pagina leg ik je graag uit hoe de prijzen van een goochelaar tot stand komen en aan welke kosten je zou moeten denken

welke
 
prijzen worden zoal berekend

Waarde belangrijker dan de prijs van een goochelaar

Iedereen heeft natuurlijk een budget voor bepaalde uitgaven! Als jij een goochelaar wilt boeken heb jij hoogswaarschijnlijk natuurlijk ook een budget voor ogen. Maar waarschijnlijk heb je totaal geen idee wat een goochelaar kost! En wil je graag weten aan welke prijs je zou moeten denken? Maar Misschien moet je eerst even een stapje terug doen en jezelf eerst afvragen welke toegevoegde waarde een goochelaar voor jouw feest kan zijn. Daarna kun je dit afwegen tegen de prijs die de goochelaar berekend.  

Waar zijn de prijzen zoal van afhankelijk?

Soort show

De éne show is de andere niet! De prijzen die ik als goochelaar hanteer zijn o.a. afhankelijk van het type show

Duur optreden

Hoe lang wilt u mij graag inhuren? een uur, 3 uur? Het spreekt voor zich dat een langer optreden meer kost.

Last Minute

Doet u een Last Minute aanvraag? Dan ontvangt u vaak een leuke korting die kan oplopen tot soms wel 30% van de normale prijs

Verschil in prijzen van goochelaars onderling

Wanneer u op zoek gaat naar een goochelaar, dan zult voor dezelfde type show verschillende prijzen te horen krijgen. Nu zult u zich natuurlijk afvragen hoe dit komt! De prijsverschillen onder goochelaars worden namelijk heel vaak bepaald aan de hand van het niveau van de desbetreffende goochelaar. 

Amateurgoochelaar Een amateurgoochelaar goochelt voornamelijk voor zijn hobby. Dit type goochelaar is minder serieus bezig met het vak. Een amateurgoochelaar heeft ook gewoon een baan ernaast. Meestal is de kwaliteit van een optreden van een amateurgoochelaar dan ook minder.

Semi Professionele Goochelaar De kwaliteit van een semi professionele goochelaars is beter dan die van een amateurgoochelaar. Zijn shows zijn vermakelijk, maar daar is ook de prijz naar.

Professionele goocheaar Professionele goochelaars zoals ik zijn veelal 100% bezig met hun vak. Een professionele goochelaar oefent meer en maakt gebruik van professionele attributen. Als u een optreden van een amateurgoochelaar vergelijkt met dat van een professionele goochelaar dan zult u al snel een groot verschil in kwaliteit zien. Ik kan we stellen dat ik een professionele goochelaar ben. Ik ben al vele jaren actief bezig met mijn werk en beheers het vak als geen ander.

Welke prijzen berekenen de verschillende goochelaars ?

kosten van een goochelaar zoals een amateurgoochelaar

Amateur
Goochelaar 
€ 100,00 tot € 200,00

Vermakelijk, maar weinig kwaliteit

semi professionele goochelaar wat kost deze goochelaar

Semi Professionele
Goochelaar 
€ 200,00 - € 300,00

Shows zijn vermakelijk en van betere kwaliteit, maar niet professioneel uitgevoerd

wat kost een goochelaar als Paul Weiss

Professionele
Goochelaar

Vanaf +/- € 400,00

Professionele shows van Goochelaar Paul Weiss staan voor 100% kwaliteit en Top Entertainment.

Nog vragen, neem gerust even contact op met mij