wat kost een goochelaar

Wat kost een goochelaar

Lees hier alles over welke kosten een goochelaar berekend

Paul geeft je  graag antwoord op  vraag: wat kost een goochelaar

Wat kost dan een goochelaar?

Ik begrijp dat je graag antwoord wilt hebben op de vraag wat kost een goochelaar ? Als je iets in de winkel koopt wil je immers ook weten wat het kost? Maar wat zijn nu eigenlijk de prijzen van een goochelaar? Berekend een goochelaar de prijzen per uur of per dagdeel? De prijzen zijn afhankelijk van vele dingen. Op deze pagina leg ik je graag uit hoe de prijzen van een goochelaar tot stand komen en aan welke kosten je zou moeten denken

waarde belangrijk dan de kosten die een goochelaar berekend.

Waarde belangrijker dan de prijs van een goochelaar

Als jij een goochelaar wilt boeken heb je hoogstwaarschijnlijk een budget voor ogen. Maar waarschijnlijk heb je totaal geen idee wat een goochelaar kost! En wil je natuurlijk graag weten aan welke prijs je zou moeten denken?

Maar Misschien moet je eerst even een stapje terug doen en jezelf eerst afvragen welke toegevoegde waarde een goochelaar voor jouw feest kan zijn. Daarna kun je dit afwegen tegen de prijs die de goochelaar berekend.  

Waar zijn de prijzen zoal van afhankelijk?

Soort show

De éne show is de andere niet! De prijzen die ik als goochelaar hanteer zijn o.a. afhankelijk van het type show. Een optreden thuis is veelal goedkoper. 

Duur optreden

Hoe lang wilt je mij graag inhuren? een uur, 3 uur? Het spreekt voor zich dat een langer optreden meer kost.

Last Minute

Doet je een Last Minute aanvraag? Dan ontvangt je vaak een leuke korting. Deze korting is afhankelijk van plaats en datum.

De kosten die een goochelaar berekend komen op verschillende manieren tot stand.

Hoe komen de kosten van een goochelaar tot stand?

Goochelacts tover je niet zomaar uit de lege hoed. Al zou dat soms wel makkelijk zijn. Als goochelaar gebruik je je creativiteit.   Dit combineer je dan met verschillende goochelelementen en technieken.  Hierdoor kun je als goochelaar dus unieke goocheleffecten ontwikkelen.Het uitwerken en oefenen van deze acts kost tijd en geld. Bovendien bereid ik mijn optreden ook altijd goed voor. Ik controleer bijvoorbeeld ook altijd of alle materialen in orde zijn.  Tevens bekijk ik welke goochelacts het beste tot zijn recht komen voor het desbetreffende feest of event. Ik kijk bijvoorbeeld ook naar de doelgroep waar ik voor moet optreden. Ik pas mijn acts hierop aan.Dit alles komt tot uiting in de prijzen. Het zorgt er natuurlijk ook voor dat u als opdrachtgever kan rekenen op een professioneel en goed verzorgd optreden waar iedereen optimaal van kan genieten.

Informeer naar de kosten van een goochelaar