arrow_drop_up arrow_drop_down
Workshop Goochelen

Workshop Goochelen

Ik leer je de geheimen van de goochelkunst

Leuk
Leerzaam
Geschikt als Teambuilding
Met een workshop goochelen wordt uw verjaardag of bedrijfsactiviteit extra leuk

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit?

Wanneer je een groepsactiviteit gaat organiseren dan zijn er hiervoor natuurlijk tal van mogelijkheden te bedenken. Een workshop Goochelen is echter iets wat iedereen zeker zal verrassen. Een workshop Goochelen is geschikt voor diverse teamuitjes of just for the fun  Een workshop is echter ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit.

Leren goochelen van een professional

wortkshop goochelen is uitermate geschikt voor kleinere groepen

Jij bent zelf even goochelaar

Het leuke aan een workshop goochelen is natuurlijk dat je zelf even goochelaar bent. Iedereen leert leuke trucs die niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk zijn.


Hierbij geeft ik natuurlijk ook tips en adviezen om de trucs zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

workshop goochelen om iedereen lekker bezig te houden

Iedereen heeft hun handen vol

Het publiek zal niet achterover kunnen leunen. Nadat de trucs door mij zijn uitgelegd is het de beurt aan iedereen om deze onder de knie te krijgen! Maar een goocheltruc is natuurlijk niet zo makkelijk dan het lijkt! Dit zorgt natuurlijk voor vele grappige momenten.

workshop goochelen ook leuk als teambuilding voor bedrijven

Geschikt als teambuilding

Een workshop goochelen is ook uitermate geschikt als teambuilding. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op. Wie kan de truc het beste vertonen? Wie kan de truc het beste presenteren ?

Voor een optimaal resultaat is een goede samenwerking natuurlijk van wezenlijk belang. Het beste team zal door Paul worden aangewezen en is de winnaar.  

workshop goochelen met kaarttrucs, touwtrucs, trucs met elastiekjes en mindacts

Geen suffe trucs

Tijdens de workshop goochelen leert het publiek  geen suffe goocheltrucs. Ik leer iedereen bijvoorbeeld hoe je een knoop in een touw kunt leggen zonder de uiteinden los te laten! En hoe je 3 touwen van verschillende lengtes evenlang kunt maken!

Een superleuke goocheltruc met speelkaarten kan natuurlijk niet ontbreken Verder zal aan het publiek een supergave mentalisten-act worden uitgelegd! Dit alles zal uiteraard plaatsvinden in een ongedwongen en prettige sfeer vol plezier.

Benieuwd naar een 
Workshop Goochelen?