Workshop Goochelen

Workshop Goochelen

Leer de geheimen van een goochelaar

Leuk
Leerzaam
Geschikt als Teambuilding
Met een workshop goochelen wordt uw verjaardag of bedrijfsactiviteit extra leuk

Workshop Goochelen is een leuke groepsactiviteit

Wanneer je een groepsactiviteit gaat organiseren dan zijn er hiervoor natuurlijk tal van mogelijkheden te bedenken. Een workshop Goochelen is echter iets wat iedereen zeker zal verrassen. Een workshop Goochelen is geschikt voor diverse teamuitjes of just for the fun  Een goochelworkshop is echter ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit.

wortkshop goochelen is uitermate geschikt voor kleinere groepen

Jij bent zelf even goochelaar

Het leuke aan een workshop goochelen is natuurlijk dat je zelf even goochelaar bent. Iedereen leert leuke trucs die niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk zijn.


Hierbij geeft ik natuurlijk ook tips en adviezen om de trucs zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

tijdens de goochelworkshop wordt iedereen lekker even bezig gehouden

Iedereen is lekker even bezig

Het publiek zal niet achterover kunnen leunen. Nadat de trucs door mij zijn uitgelegd is het de beurt aan iedereen om deze onder de knie te krijgen! Maar een goocheltruc is natuurlijk niet zo makkelijk dan het lijkt! Dit zorgt natuurlijk voor vele grappige momenten.

goochelshow workshop ook leuk als teambuilding voor bedrijven

Ook geschikt als teambuilding

Een workshop goochelen is ook uitermate geschikt als teambuilding. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op. Wie kan de truc het beste vertonen? Wie kan de truc het beste presenteren ?

Voor een optimaal resultaat is een goede samenwerking natuurlijk van wezenlijk belang. Het beste team zal door Paul worden aangewezen en is de winnaar.  

Benieuwd naar de workshop goochelen?