Copperfield laat maan verdwijnen
06 december 2023 

Copperfield laat maan verdwijnen

De wereldberoemde illusionist David Copperfield heeft laten weten dat hij volgend jaar de maan zal laten verdwijnen. Dit zorgt natuurlijk voor vele speculaties bij fans van deze bekende illusionist.

Al eerder objecten laten verdwijnen

David Copperfield staat er natuurlijk om bekend dat hij wel vaker mensen of objecten spoorloos laat verdwijnen. Naast het laten verdwijnen van assistentes heeft hij bijvoorbeeld ook een vliegtuig en het vrijheidsbeeld in new york ooit laten verdwijnen, 

Laten verdwijnen van 13 personen

Zijn laatste grote illusie heet "Thirteen" . Hierbij laat hij live 13 personen uit het publiek midden op het podium spoorloos verdwijnen!. Deze illusie vertoond hij al jaren in Las Vegas.  Persoonlijk heb ik deze illusie ooit ook zelf live mogen meemaken in o.a. Brussel.

Project van vele jaren

David Copperfield verteld dat hij al 20 jaar met de maan illusie in het geheim bezig is.  In de loop der jaren wist hij de illusie steeds verder te perfectioneren. Het resultaat zal dus ergens begin volgend jaar te zien via social media.

Hoe zou hij de maan laten verdwijnen?

Er wordt natuurlijk veel gespeculeerd hoe Copperfield het laten verdwijnen van de maan voor elkaar zou moeten krijgen. 1 ding is zeker het zal geen maansverduistering zijn. Want deze illusie zal iedereen natuurlijk gewoon doorhebben! Hoe hij het wel zal doen tja dat dat is en blijft natuurlijk een groot geheim.


Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden