dinner show entertainment

dinner show entertainment

een dinner show met een magische twist

dinnershow entertainment gezocht?

Een dinner show zonder entertainment is natuurlijk een saaie boel. Entertainment zorgt voor leven in de brouwerij. Maar laten we eerlijk wezen. Mensen hebben al veel gezien. 

Magie is echter precies dat soort entertainment dat een keer iets anders is dan anders. Vaak wordt er namelijk gekozen voor zang en/of dansacts. En dat is natuurlijk een gemiste kans. 


Magie is een vorm van entertainment dat niet alleen verrassend en verbazingwekkend is, maar bovenal ook een hoge entertainmentwaarde heeft. Mensen worden bij de show betrokken, zijn verbaast en kunnen lachen. Een ideale mix voor het perfecte entertainment tijdens een diner.


Een goochelact op jouw dinnershow is dan ook zeker een uitstekende keuze om alle gasten te voorzien van top entertainment


dinnershow entertainment

ruim aanbod aan magisch entertainment tijden diner

tafelgoochelen op bruiloft

magie aan tafel

Magie van dichtbij beleven. Dat is wat ik als tafelgoochelaar jouw gasten heb te bieden. Wonderen op de cm2 zullen de revue passeren. Gegarandeerd top entertainment dat zal zorgen voor vele wow momenten


De voordelen op een rij

  • Geen speciale vereisten omtrent licht en locatie 
  • Flexibel inzetbaar

 

goochelshow op bruiloftsfeest

een wonderlijke show vol illusie

Magisch Entertainment waar niets meer is wat het lijkt.  Diverse magische experimenten zullen de revue passeren. Diverse wonderen zoals een zwevende tafel, gedachten lezen, telepathie en onmogelijke illusie's.


De voordelen op een rij


  • Programma wordt afgestemd op jullie wensen
  • Super show voor alle leeftijden
  • Verschillende showmogelijkheden voor elk budget
  • Spectaculair Entertainment voor Jong en Oud
speciale goochelact voor het bruidspaar

infinity girls

Wij werken ook exclusief samen met de infinity girls. Deze 2 meiden betoveren het publiek met verbazingwekkende illusie's (op dit moment niet te boeken)

contact opnemen met paul voor een goocheloptreden op jullie bruiloft

Vragen? Ik hoor graag van je

Tel 06 136 93 969