Goochelshow

Familieshow voor Jong en Oud 

Goochelshow

Familieshow voor Jong en Oud 

Op zoek naar een act voor kinderen? Bezoek dan mijn speciale website

Goochelshow voor de hele Familie

Organiseer je  binnenkort een feest of event?  En ben je hiervoor op zoek naar een spectaculaire en interactieve goochelshow voor de hele familie? Dan is de goochelshow daar uitermate voor geschikt.


De show zit bomvol magie en illusie. Het leuke aan een goochelshow is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken. De show is te boeken in verschillende varianten.

goochelshow is een show welke geschikt is voor klein en groot publiek

Wat vinden anderen van de goochelshow?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het was geweldig

Iedereen denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!! Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven...met jou!!!! 

Mevrouw Vorster uit Zwitserland

 • Super goed

  Hoi Paul. Wat een leuke familieshow heb je laatst op ons bedrijfsfeest laten zien. Zowel kinderen en volwassenen hadden het erg naar hun zin. De ontsnappingsact en de zwevende tafel vielen erg goed in de smaak. Ook van het kleingoochelen na afloop van de show was iedereen van onder de indruk

  Joep

 • Bedankt voor de leuke show

  Heel hartelijk dank voor de fantastische show. We hebben dit jaar een groter aantal kinderen en volwassenen in ons theater gehad dan voorgaande jaren. Je hebt de concentratie van hen en hun ouders de hele show vast kunnen houden. De show is afwisselend, interactief, muzikaal en boeiend. Complimenten.Groet, Patricia namens Bavel Anno

  Dorpsfeesten Bavel Anno

 • Benieuwd naar mijn voorstel?