Video Aspect Ratio: 4:1
Goochelshow

Show met vele mogelijkheden

HELE VIDEO BEKIJKEN

 • goochelshow  Goochelshow

  Met vele mogelijkheden

  Bekijk

   
  de Video

 • Goochelshow van Top Niveau 

  Organiseer je  binnenkort een feest of event?  En ben je hiervoor op zoek naar een spectaculaire en interactieve goochelshow op top niveau? Boek dan een goochelshow van Paul. Zijn shows zitten bomvol magie en mysterie. Het leuke aan een goochelshow is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken.

  Tijdens de voorstelling is niets meer wat het lijkt. Iedereen kan genieten van wonderlijke magische (mind)acts en illusies. Aan het einde van de show zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen.Paul biedt verschillende showmogelijkheden en is te boeken in verschillende prijsklasses.

  goochelshow is een show welke geschikt is voor klein en groot publiek

  Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen

  De bovenstaande video geeft slechts een korte impressie van de vele mogelijkheden van een goochelshow


  Showmogelijkheden

  goochelshow met zwevende tafel act

  Magic Show

  Show met vele mogelijkheden en geschikt voor diverse gelegenheden

  Mindmagic goochelshow

  Mind Magic Mindfuck

  Gedachten lezen, Telepathe en voorspellen. Mindfuck op z'n best

  Goochelshow en mindmagic in één goochelshow

  Combinatieshow

  Een show met een combinatie van magic & Mindmagic oftewel Mindfuck

  Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over Paul?

  Het was geweldig

  Iedereen denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!! Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven...met jou!!!! 

  Mevrouw Vorster uit Zwitserland

 • Super goed

  Hoi Paul. Wat een leuke familieshow heb je laatst op ons bedrijfsfeest laten zien. Zowel kinderen en volwassenen hadden het erg naar hun zin. De ontsnappingsact en de zwevende tafel vielen erg goed in de smaak. Ook van het kleingoochelen na afloop van de show was iedereen van onder de indruk

  Joep

 • Bedankt voor de leuke show

  Heel hartelijk dank voor de fantastische show. We hebben dit jaar een groter aantal kinderen en volwassenen in ons theater gehad dan voorgaande jaren. Je hebt de concentratie van hen en hun ouders de hele show vast kunnen houden. De show is afwisselend, interactief, muzikaal en boeiend. Complimenten.Groet, Patricia namens Bavel Anno

  Dorpsfeesten Bavel Anno

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.