arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1
Goochelshow

Voor Jong en Oud en diverse gelegenheden

Goochelshow

Voor Jong en oud en diverse gelegenheden

Goochelshow van Top Niveau 

Organiseer je  binnenkort een feest of event?  En ben je hiervoor op zoek naar een spectaculaire en interactieve goochelshow op top niveau? Boek dan een goochelshow van Paul. Zijn shows zitten bomvol magie en mysterie. Het leuke aan een goochelshow is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken.

Tijdens de voorstelling is niets meer wat het lijkt. Iedereen kan genieten van wonderlijke magische (mind)acts en illusies. Aan het einde van de show zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen.Paul biedt verschillende showmogelijkheden en is te boeken in verschillende prijsklasses.

goochelshow is een show welke geschikt is voor klein en groot publiek


Showmogelijkheden

goochelshow met zwevende tafel act

Magic Show

Show met vele mogelijkheden en geschikt voor diverse gelegenheden

Mindmagic goochelshow

Mind Magic Mindfuck

Gedachten lezen, Telepathie en voorspellen. Mindfuck op z'n best

Goochelshow en mindmagic in één goochelshow

Combinatieshow

Een show met een combinatie van magic & Mindmagic oftewel Mindfuck

Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over Paul?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het was geweldig

Iedereen denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!! Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven...met jou!!!! 

Mevrouw Vorster uit Zwitserland

  • Super goed

    Hoi Paul. Wat een leuke familieshow heb je laatst op ons bedrijfsfeest laten zien. Zowel kinderen en volwassenen hadden het erg naar hun zin. De ontsnappingsact en de zwevende tafel vielen erg goed in de smaak. Ook van het kleingoochelen na afloop van de show was iedereen van onder de indruk

    Joep

  • Bedankt voor de leuke show

    Heel hartelijk dank voor de fantastische show. We hebben dit jaar een groter aantal kinderen en volwassenen in ons theater gehad dan voorgaande jaren. Je hebt de concentratie van hen en hun ouders de hele show vast kunnen houden. De show is afwisselend, interactief, muzikaal en boeiend. Complimenten.Groet, Patricia namens Bavel Anno

    Dorpsfeesten Bavel Anno