Video Aspect Ratio: 4:1
Goochelshow

HELE VIDEO BEKIJKEN

 • Goochelshow Boeken? 

  Organiseer je  binnenkort een leuk feest of event?  En ben je hiervoor op zoek naar een spectaculaire en interactieve goochelshow? Boek dan een goochelshow van Paul. Zijn shows zitten bomvol magie en mysterie. Het leuke aan een goochelshow is dat het hele publiek bij de show wordt betrokken.

  Tijdens de voorstelling is niets meer wat het lijkt. Iedereen kan genieten van wonderlijke magische acts en illusies. Aan het einde van de show zal iedereen zich verbaast afvragen hoe hun ogen werden bedrogen.Paul biedt verschillende showmogelijkheden en is te boeken in verschillende prijsklasses.

  goochelshow is een show welke geschikt is voor klein en groot publiek

  Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen

  goochelshow waarbij het publiek natuurlijk ook bij de show wordt betrokken.

  Interactie met het publiek

  Welke show je ook boekt. Interactie met het publiek vormt de basis van elke goochelshow van Paul. 

  Welke acts zijn er zoal mogelijk

  Tijdens de Goochelshow zal een tafel omhoog zweven

  Act met Zwevende tafel

  De muziek begint. Langzaam komt de tafel in beweging en begint deze zelfs omhoog te zweven. Er is niets te zien. Iemand uit het publiek mag zelfs assisteren!

  goochelshow met een interactieve act met kaarten en een pistool

  Pistool Act

  Een gekozen kaart dient doormiddel van een pistool tevoorschijn te worden geschoten. Een hilarische act met een onverwachtte climax

  Paul zal tijdens de goochelshow zelfs uw gedachtes onthullen.

  Mind Magic

  Mind Magic is helemaal van deze tijd. wellicht ken je het programma Mindfuck. Kan  Paul jouw gedachten voorspellen en be├»nvloeden?

  goochelshow met o.a. de doorzaagtruc

  Grote events

  Speciaal voor grotere feesten en events kun je een extra visuele show boeken waarbij bijvoorbeeld de assistente word doorgezaagd of zelfs letterlijk en figuurlijk aan een "maatje kleiner" wordt geholpen! 

  goochelshow voor kleine groepen waar wordt gegoochelt met touw en ring

  Kleine events

  Speciaal voor de kleinere evenementen beschikt Paul over een voordelige en compacte show. 


  • Kan snel worden op- en worden afgebouwd
  • Geschikt voor kleine locaties zoals bijv. thuis of kleine groepen

  Wat zeggen eerdere opdrachtgevers over Paul?

  Het was geweldig

  Iedereen denkt terug aan een fantastisch feest, met name de goochel & illusieshow van jou!!! Het was weer geweldig, iedereen heeft genoten en wilden je nog hartelijk bedanken, ook de dames!!!!! Ik moet toch nog maar eens een feest geven...met jou!!!! 

  Mevrouw Vorster uit Zwitserland

 • Super goed

  Hoi Paul. Wat een leuke familieshow heb je laatst op ons bedrijfsfeest laten zien. Zowel kinderen en volwassenen hadden het erg naar hun zin. De ontsnappingsact en de zwevende tafel vielen erg goed in de smaak. Ook van het kleingoochelen na afloop van de show was iedereen van onder de indruk

  Joep

 • Bedankt voor de leuke show

  Heel hartelijk dank voor de fantastische show. We hebben dit jaar een groter aantal kinderen en volwassenen in ons theater gehad dan voorgaande jaren. Je hebt de concentratie van hen en hun ouders de hele show vast kunnen houden. De show is afwisselend, interactief, muzikaal en boeiend. Complimenten.Groet, Patricia namens Bavel Anno

  Dorpsfeesten Bavel Anno

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Ook een goochelshow boeken?