Page content

article content

Goochelaar Boeken

Goochelaar Boeken? Bent u van plan een goochelaar te boeken? Maar de vraag is natuurlijk, hoe gaat het boeken van een goochelaar nou eigenlijk in zijn werk? Stuurt u mij een mail met een vraag “ik wil een goochelaar boeken voor”. ?  Dat kan natuurlijk.  Vult u hiervoor het onderstaande contactformulier in voor al uw vragen. Maar wanneer u een goochelaar wilt inhuren, dan zou ik u willen adviseren om het onderstaande bericht even door te lezen.

Vragen? Neem gerust contact op

Goochelaar Boeken Stap 1

De allereerste stap is natuurlijk even rondkijken op mijn website zodat u een beeld van mij kunt krijgen van wat ik zoal heb te bieden. Want de éné show is de andere niet natuurlijk! Misschien heeft u ook wel wensen? Staat het er niet bij wat u zoekt? Geen zorgen. Mijn website is bedoeld om u een indruk te geven. Ik kan u zeer waarschijnlijk toch van dienst zijn.

Bekijkt u anders de onderstaande video van mij als rondlopende goochelaar

Goochelaar boeken voor verschillende shows

Tafelgoochelen (Meest geboekte vorm van magisch entertainment)

Bij deze manier van goochelen loop ik langs de tafel en vertoon als tafelgoochelaar verschillende kleine acts van dichtbij. Deze manier van goochelen is toch wel de meest geboekte vorm. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat tafelgoochelen erg persoonlijk is. Bovendien kunnen mensen alles op de cm2 volgen. Er is uiteraard ook vaak interactie tussen mij en het publiek. Dit maakt tafelgoochelen zo geliefd.

Goochelshow voor volwassenen, kinderen of de hele familie

goochelaar boeken voor o.a. een podiumact

Wilt u graag een goochelshow inhuren? Ook dat is mogelijk. Tijdens de goochelshow sta ik op een vaste locatie en iedereen kan tegelijk genieten van een wonderlijke goochelshow. Wat betreft deze show

Stap 2

Wenst u meer informatie van mij te ontvangen en/of heeft u bepaalde wensen of weet u al wat u graag zou willen inhuren dan kunt u mij bellen op tel: 06 – 13 69 39 69 of stuurt u mij een bericht via de mail. Vervolgens zal ik u een voorstel toesturen met mogelijkheden en prijzen.

Stap 3

Nadat u mijn voorstel heeft ontvangen kunt u beslissen of u van mijn aanbod gebruik zou willen maken. Wanneer u tot boeking over wenst te gaan, dan kunt u dit ook gewoon weer kenbaar maken via mail of telefonisch. Vervolgens zal ik met u alle gegevens doornemen.

De laatste Stap

Nadat ik alles met u heb doorgenomen zal ik alles nog via de mail naar u bevestigen. In deze bevestiging staan alle afspraken die wij hebben gemaakt zoals adres optreden, tijdstip, speelduur.van mijn show etc.

Zoals u kunt zien gaat er het één en ander vooraf voordat u mij gaat boeken. Dit is in zowel uw eigen als in mij belang. Zowel u als ik moeten weten waaraan wij aan toe zijn als u uiteindelijk tot boeking overgaat.

Wilt u mij graag als goochelaar boeken? Of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier op deze pagina

Vragen? Neem gerust contact op

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar Boeken

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.