arrow_drop_up arrow_drop_down

Goochelaar Boeken? Organiseer je binnenkort een feest? En ben je van plan een goochelaar te boeken? Maar de vraag is natuurlijk. Wat kost het boeken van een goochelaar en hoe gaat het boeken van een goochelaar nou eigenlijk in zijn werk? Stuur je mij een mail met een vraag “ik wil een goochelaar boeken voor”. ?  Dat kan natuurlijk.  Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik ben te boeken door heel Nederland en 24 uur per dag beschikbaar. Dus wanneer je graag direct informatie van mij wilt ontvangen, vul dan hiervoor het contactformulier in.

 

 

Goochelaar Boeken – Stap 1

De allereerste stap is natuurlijk even rondkijken op mijn website zodat je een beeld van mij kunt krijgen van wat ik zoal heb te bieden. Want de éné show is de andere niet natuurlijk! Misschien heb je ook wel wensen? Staat het er niet bij wat je zoekt? Geen zorgen. Mijn website is bedoeld om je een indruk te geven. Ik kan je zeer waarschijnlijk toch van dienst zijn.

Bekijk anders de onderstaande video van mij als tafelgoochelaar

Ik ben als Goochelaar te boeken voor verschillende shows

Tafelgoochelen (Meest geboekte vorm van magisch entertainment)

paul als goochelaar boeken aan tafel

Bij deze manier van goochelen loop ik langs de tafel en vertoon als tafelgoochelaar verschillende kleine acts van dichtbij. Deze manier van goochelen is toch wel de meest geboekte vorm. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat tafelgoochelen erg persoonlijk is. Bovendien kunnen mensen alles op de cm2 volgen. Er is uiteraard ook vaak interactie tussen mij en het publiek. Dit maakt tafelgoochelen zo geliefd.

Goochelshow voor volwassenen, kinderen of de hele familie

goochelaar boeken voor elk publiek en de hele familie

Wil je graag een goochelshow inhuren? Ook dat is mogelijk. Tijdens de goochelshow sta ik op een vaste locatie en iedereen kan tegelijk genieten van een wonderlijke goochelshow.

Meer informatie of wensen om mij als goochelaar te boeken?

Wens je meer informatie van mij te ontvangen en/of heb je bepaalde wensen of weet je al wat je graag zou willen inhuren dan kun je mij bellen op tel: 06 – 13 69 39 69 of stuur mij een bericht via de mail. Vervolgens zal ik een voorstel toesturen met mogelijkheden en prijzen.

Stap 3

Nadat je mijn voorstel hebt ontvangen kun je beslissen of je van mijn aanbod gebruik zou willen maken. Wanneer je tot boeking over wenst te gaan, dan kun je dit ook gewoon weer kenbaar maken via mail of telefonisch. Vervolgens zal ik met jou alle gegevens doornemen.

De laatste Stap

Nadat ik alles met jou heb doorgenomen zal ik alles nog via de mail bevestigen. In deze bevestiging staan alle afspraken die wij hebben gemaakt zoals adres optreden, tijdstip, speelduur.van mijn show etc.

Zoals je kunt zien gaat er het één en ander vooraf voordat je mij gaat boeken. Dit is in zowel jouw eigen als in mij belang. Zowel jij als ik moeten weten waaraan wij aan toe zijn als uje uiteindelijk tot boeking overgaat.

Wil je mij graag als goochelaar boeken? Of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier op deze pagina

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen