Goochelaar Boeken

Goochelaar Boeken? Organiseert u binnenkort een feest? En bent u van plan een goochelaar te boeken? Maar de vraag is natuurlijk. Wat kost het boeken van een goochelaar en hoe gaat het boeken van een goochelaar nou eigenlijk in zijn werk? Stuurt u mij een mail met een vraag “ik wil een goochelaar boeken voor”. ?  Dat kan natuurlijk.  Mijn naam is Goochelaar Paul Weiss. Ik ben te boeken door heel Nederland en 24 uur per dag beschikbaar. Dus wanneer u graag direct informatie van mij wilt ontvangen, vult u dan hiervoor het contactformulier in.

 

 

Goochelaar Boeken Stap 1

De allereerste stap is natuurlijk even rondkijken op mijn website zodat u een beeld van mij kunt krijgen van wat ik zoal heb te bieden. Want de éné show is de andere niet natuurlijk! Misschien heeft u ook wel wensen? Staat het er niet bij wat u zoekt? Geen zorgen. Mijn website is bedoeld om u een indruk te geven. Ik kan u zeer waarschijnlijk toch van dienst zijn.

Bekijkt u anders de onderstaande video van mij als tafelgoochelaar

Ik ben als Goochelaar te boeken voor verschillende shows

Tafelgoochelen (Meest geboekte vorm van magisch entertainment)

paul als goochelaar boeken aan tafel

Bij deze manier van goochelen loop ik langs de tafel en vertoon als tafelgoochelaar verschillende kleine acts van dichtbij. Deze manier van goochelen is toch wel de meest geboekte vorm. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat tafelgoochelen erg persoonlijk is. Bovendien kunnen mensen alles op de cm2 volgen. Er is uiteraard ook vaak interactie tussen mij en het publiek. Dit maakt tafelgoochelen zo geliefd.

Goochelshow voor volwassenen, kinderen of de hele familie

goochelaar boeken voor elk publiek en de hele familie

Wilt u graag een goochelshow inhuren? Ook dat is mogelijk. Tijdens de goochelshow sta ik op een vaste locatie en iedereen kan tegelijk genieten van een wonderlijke goochelshow.

Meer informatie of wensen om mij als goochelaar te boeken?

Wenst u meer informatie van mij te ontvangen en/of heeft u bepaalde wensen of weet u al wat u graag zou willen inhuren dan kunt u mij bellen op tel: 06 – 13 69 39 69 of stuurt u mij een bericht via de mail. Vervolgens zal ik u een voorstel toesturen met mogelijkheden en prijzen.

Stap 3

Nadat u mijn voorstel heeft ontvangen kunt u beslissen of u van mijn aanbod gebruik zou willen maken. Wanneer u tot boeking over wenst te gaan, dan kunt u dit ook gewoon weer kenbaar maken via mail of telefonisch. Vervolgens zal ik met u alle gegevens doornemen.

De laatste Stap

Nadat ik alles met u heb doorgenomen zal ik alles nog via de mail naar u bevestigen. In deze bevestiging staan alle afspraken die wij hebben gemaakt zoals adres optreden, tijdstip, speelduur.van mijn show etc.

Zoals u kunt zien gaat er het één en ander vooraf voordat u mij gaat boeken. Dit is in zowel uw eigen als in mij belang. Zowel u als ik moeten weten waaraan wij aan toe zijn als u uiteindelijk tot boeking overgaat.

Wilt u mij graag als goochelaar boeken? Of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Contact opnemen kan op tel: 06 – 13 69 39 69 of gebruikt u het contactformulier op deze pagina

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je meer weten?
Neem contact op met Paul