goochelaar den haag

Goochelaar Den Haag

Professioneel Magisch Entertainment in Den Haag
door Top Goochelaar Paul Weiss

Goochelaar Den Haag

Gezocht?

Op zoek naar een Goochelaar Den Haag? Als professionele goochelaar kan ik ook op jouw feest of evenement in Den Haag Top goochel entertainment verzorgen. Tijdens mijn shows neem ik iedereen mee voor een fantastische reis door de wereld van de magie en illusie. Onverklaarbare en wonderlijke acts zullen de revue passeren. Niets is meer wat het lijkt. Jouw gasten vallen van de éne in de andere verbazing  wanneer blijkt dat het onmogelijke heeft plaatsgevonden.


Na afloop garandeer ik dat jouw gasten zich kostelijk hebben vermaakt. En dat is natuurlijk wat jij jouw gasten graag wilt bieden.

interactieve goochelacts act aan tafel

Magie zorgt voor vele leuke momenten

geef jouw feestje in amsterdam een magisch tintje

ijsbreker, lachen, gezelligheid en 100% Verwondering

Als professionele goochelaar weet ik mensen te raken op een wijze zoals maar weinig entertainers dit voor elkaar weten te krijgen. Zodra ik als goochelaar kom aangelopen, zie je mensen al verheugd opkijken.

Hierdoor breek ik uiteraard niet alleen het ijs. Maar jouw gasten hebben ook direct de aandacht. Iedereen is natuurlijk ontzettend benieuwd wat hen zoal te wachten staat.

Na mijn entree volgt natuurlijk de Magie.. Het publiek wordt vervolgens getrakteerd op fascinerend magisch entertainment.  Naast verwondering creeër ik ook de nodige lachsalvo’s en uiteraard gezelligheid.

Shows

rondlopend magisch entertainment

Rondlopende
Goochelaar

magie van heel dichtbij en rondom

Centrale

Act

Bijzondere act vor het hele publiek

kaarttruc in horecagelegenheid in amsterdam

Tafel

Goochelaar

Magie speciaal voor aan tafel

Shows voor 

Jong en Oud

Shows Speciaal voor jong en oud

Entertainment | Interactie | Magic

Goochelen in Den Haag

Ik heb in Den Haag uiteraard al voor vele bedrijven, particulieren en diverse instanties opgetreden. Je kunt mij als Goochelaar in Den Haag boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeestje, verjaardag etc. Een optreden van mij zal ook jouw feest of event een extra boost geven.

Goocheloptredens in Den Haag

Ik heb op vele mooie locaties in Den Haag een goocheloptreden mogen verzorgen. Zo was ik enkele jaren geleden o.a. uitgenodigd om tijdens een diner op te treden in het Kurhaus.  Ivm events ben ik ook een paar keer te gast geweest in de evenementenlocatie de Nieuwspoort . Op de grote markt heb ik streetmagic verzorgt. Ongetwijfeld vraag jij jezelf nu af welke goochelact ik jou kan bieden? Daar kan ik helaas niet direct een antwoord op geven. Ik weet immers niet om wat voor een feest het gaat! Het programma stem ik namelijk af op jouw feest en uiteraard jou wensen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bekijken.

Kers op de taart


Beste Paul. Fijn dat je erbij was, onze eigenaren hebben de 2 dagen als zeer positief ervaren! De goochelaar was de kers op de taart.


CenterParcs Vastgoed

Veel complimenten


Nog bedankt voor je performances op 01 juli, we hebben super veel complimenten mogen ontvangen!namen Hospitality group

iedereen heeft genoten


Goochelaar Paul Weiss heeft een fantastische show als tafelgoochelaar verzorgd tijdens ons bedrijfs- kerstfeest. iedereen heeft genoten, dank je wel!

Marloes namens Cargill Schiphol

Zakelijke events

Organiseer je een zakelijk event in Den Haag en omgeving. En zoek je nog een passende act als energizer. 
Verwen jouw klanten dan met één van mijn shows. 

Benieuwd naar een goochelact bij jouw in Den Haag?

Lijkt het je een leuk idee om mij als goochelaar den haag uit te nodigen? Nieuwsgierig hoe ik jouw gasten weet te verrassen?  Ervaar het zelf en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.


geheel vrijblijvend voorstel voor een goochelact in amsterdam

Laat gerust van je horen