Mobiele Goochelaar

Mobiele goochelaar aan het zoeken? Een mobiele goochelaar is één van de meest geboekte vormen van magisch entertainment.  Mijn naam is goochelaar paul weiss. Als mobiele goochelaar begeef ik mij onder het publiek. Vervolgens zal ik iedereen versteld doen staan doormiddel van wonderlijke acts op de cm2. Het allerleukste hieraan is natuurlijk dat deze goochelacts  plaatsvinden direct onder de neus van de toeschouwer.

Mobiele goochelaar - een verwennerij voor jouw gasten

Organiseer jij een feest of evenement? En ben je hiervoor op zoek naar een mobiele act? Doormiddel van een mobiele goochelact weet je zeker dat je jouw gasten iets unieks heb te bieden. Een mobiel goocheloptreden biedt jouw gasten een geweldige magische happening waar men intens van zal genieten.

Tijdens dit interactieve optreden wordt steeds een kleine groep mensen vermaakt. Het publiek wordt op amusante wijze bij de act betrokken. Sommige wonderen vinden zelfs plaats in de handen van de toeschouwer.

Aan het einde van deze mini goochelshow blijft het publiek verbaast achter. Zij vragen zich af hoe hun ogen werden bedrogen. Hoe was het mogelijk dat.. ? of hoe kon de goochelaar weten dat ik daar aan dacht? Dergelijke reacties weet alleen goochelaar bij het publiek op te wekken.

Mobiele goochelaar Video


bekijk alle goochelacts

Mobiel goochelen voor verschillende evenementen

Mobiel goochelen is uitermate geschikt voor tal van feesten en evenementen. Vier jij binnenkort dus een bedrijfsfeestje, verjaardag, klantendag of jullie bruiloft? Voor elke gelegenheid beschik ik over een passende mobiele goochelact.

Ik pas mij aan aan elke gelegenheid. Hierdoor ben jij verzekerd dat jouw feest of event een echt succes wordt.

Magic tijdens bedrijfsfeesten

mobiele goochelaar op bedrijfsfeest

Meer Lezen

Magic tijdens verjaardagsfeestje

mobiele goochelaar op verjaardag

Meer Lezen

Magic tijdens bruiloft

mobiele goochelaar op bruiloft

Meer Lezen

 

Mobiele goochelaar inhuren?

Lijkt het jouw wat om mij als mobiele goochelaar in te huren? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik overleg graag met jouw de mogelijkheden hoe ik als goochelaar op jouw feest iedereen een geweldige ervaring kan bieden.

contact opnemen voor een mobiele goochelaar