Goocheltruc Gedachten raden

Op zoek naar een goocheltruc waarbij je gedachten kan raden? Lees hier hoe je de gedachten van iemand op onverklaarbare wijze kan onthullen!

Ik lees jouw gedachten

Je laat 3 lege luciferdoosjes zien. Vervolgens vraag je iemand om een muntje in één van de doosjes te stoppen. Terwijl hij of zij dit doet draai jij je natuurlijk om.

Wanneer je je weer omdraait, concentreer je je even op de persoon. Vervolgens weet je precies te vertellen aan welk doosje de persoon heeft gedacht!

Hoe werkt deze gedachten lezen truc?

Deze goocheltruc is heel gaaf. Enige wat je nodig hebt is iemand die jouw helpt. De persoon die jou help ziet namelijk in welk doosje het muntje wordt gestopt.
Zodra jij je omdraait laat hij of zij via code aan jouw weten in welke doosje het muntje zich dus bevindt!

Gedachten raden via code

Om er dus achter te komen in welke doosje het muntje zich bevindt, maakt degene die jouw helpt dus gebruik van een onzichtbare code. Deze codes stemmen jullie met elkaar af. Het is dus belangrijk dat deze codes voor jullie beide duidelijk zijn. Niets is zo vervelend wanneer jouw ingewijde een verkeerde code gebruikt!

Het muntje bevindt zich in het 1e doosje

Op dat moment raakt jouw ingewijde bijvoorbeeld zijn of haar linker knie aan.

Het muntje bevindt zich in het 2e doosje

Op dat moment raakt jouw ingewijde bijvoorbeeld zijn of haar rechter knie aan.

het muntje bevindt zich in in het 3e doosje

Op dat moment doet jouw ingewijde helemaal niets.

Ook andere codes mogelijk

Uiteraard kunnen jullie beide ook andere codes bedenken. Belangrijk is dus wel dat jullie deze codes beide goed met elkaar afstemmen!

Wees duidelijk naar elkaar

Wees bewust welke code voor welke doosje is bedoeld. En stem ook heel goed met elkaar af welke doosje het 1e doosje is en welke de 2e etc.

Stel je spreekt af dat het 1e doosje het linker doosje is. Stem dan ook goed af wat het linker doosje is! Links vanuit jouw gezien of links gezien vanuit degene die jouw helpt!

Onthoud één ding: Hou het simpel en duidelijk voor elkaar.  Op die wijze kan er geen misverstand ontstaan.

Tot slot

Hou deze goocheltruc geheim. Vertel het tegen niemand anders. Ook niet als ze vragen de truc uit te leggen. Op die wijze wordt het extra geheimzinnig.

Veel plezier en succes met deze goocheltruc

 

 

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden