Goochelaar met kaarten

Goochelaar met kaarten aan het zoeken? Een goochelaar met kaarten vertoont onbegrijpelijke goocheltrucs met speelkaarten. Dergelijke goocheltrucs worden heel vaak vertoond tijdens tafelgoochelen. Een tafelgoochelaar vertoond naast goocheltrucs met andere objecten namelijk ook regelmatig leuke trucs met speelkaarten. Goocheltrucs met kaarten vinden mensen altijd erg fascinerend. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat een speelkaart iets is dat voor mensen heel herkenbaar is.
Als goochelaar goochelt ik ook veel met (speel)kaarten. Tijdens mijn optredens haal ik met speelkaarten de meest bizarre goocheltrucs uit die grenzen aan het onmogelijke. Het leuke aan goochelen met kaarten is dat het publiek alles ook van dichtbij kan volgen. Bovendien kunnen mensen meedoen en de kaarten zelfs aanraken. Als goochelaar heb ik uiteraard niets te verbergen.prijzen opvragen voor mij als goochelaar met kaarten

contact opnemen voor mogelijkheden voor goochelen met kaarten
 
één van de leukste goocheltrucs is de "stijgende kaart".  Tijdens deze act laat ik een kaart trekken. Deze gaat vervolgens terug in een doosje. Vervolgens wordt het doosje met één hand vastgehouden. Dan plotseling stijgt  er een kaart uit het doosje omhoog. Het is de gekozen kaart!
Een andere hele leuke truc is toch wel de truc waarbij de gekozen kaart terug wordt gestopt in het spel. Dan plotseling ligt de kaart weer bovenop! Dit wordt nog enkele keren herhaald. Aan het einde verdwijnt de kaart en komt deze tevoorschijn uit bijvoorbeeld een klein doosje!
Één van de meest oude goocheltrucs is toch wel de springende kaarten. De goochelaar toont 2 koningen en 2 dames. De koning wordt omgedraaid en in de hand van de toeschouwer gelegd. Met de volgende koning gebeurd exact hetzelfde. De goochelaar houdt zelf de 2 dames. Vervolgens knipt de goochelaar in zijn vingers. Als de toeschouwer dan de kaarten in zijn handen bekijkt, blijken dit de twee dames te zijn. De kaarten zijn onzichtbaar van de éné naar de andere hand gesprongen!
Één van de meest bijzondere goocheltrucs is toch wel de verscheurde en herstelde kaart. Een gekozen speelkaart wordt in stukjes gescheurd. De stukjes worden vervolgens tegen elkaar aangelegd. Een magische beweging en de kaart is weer helemaal nieuw. Tof toch?
Ben je erg benieuwd wat ik als goochelaar op jouw feest allemaal voor leuke trucs met speelkaarten kan laten zien?  Neem dan nog vandaag contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden. Je kunt mij zowel via mail als telefonisch bereiken. Mijn nummer is: 06 - 13 69 39 69


prijzen opvragen

contact opnemen