Kan Paul iemand tevoorschijn toveren

Page content

article content

Kan Paul iemand tevoorschijn toveren

Één van de meest gestelde vragen die mensen aan mij stellen is “Kan Goochelaar Paul Weiss iemand uit het niets tevoorschijn “toveren”. Uiteraard kan ik dit voor u realiseren. Doormiddel van de Big Blue Box Illusion kan ik een vip, een presentator, de nieuwe directeur etc. uit de box tevoorschijn laten komen. De kist wordt eerst leeg getoond. Vervolgens wordt deze weer geopend en komt de persoon tevoorschijn.

Uw product op magische wijze introduceren.

Heeft u een nieuw product? Dan kan Paul Weiss zijn assistente deze samen tevoorschijn laten komen. Uw product kan ook op andere manieren op magische wijze tevoorschijn worden gehaald. Zo heeft Paul hiervoor o.a. een speciale act bedacht waarbij een mega dobbelsteen van 50 x 50 cm verdwijnt en in de plaats hiervan uw product zal verschijnen.

Een nieuw logo of nieuwe slogan?

Heeft u een nieuw logo of een nieuwe slogan? Ook dan is de Big Blue Box Illusion daar uiteraard voor geschikt.

Video Impressie

Comment Section

0 reacties op “Kan Paul iemand tevoorschijn toveren

Plaats een reactie
Paul
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.