Iemand tevoorschijn toveren

Één van de meest gestelde vragen die mensen aan mij stellen is “Kan ik als illusionist iemand uit het niets tevoorschijn “toveren“. Uiteraard kan ik dit voorrealiseren. Doormiddel van de Big Blue Box Illusion kan ik een vip, een presentator, de nieuwe directeur etc. uit de box tevoorschijn laten komen. De kist wordt eerst leeg getoond. Vervolgens wordt deze weer geopend en komt de persoon tevoorschijn.

Een product op magische wijze introduceren.

Heb je een nieuw product? Dan kan ik mijn assistente samen met het product tevoorschijn laten komen. Het product kan ook op andere manieren op magische wijze tevoorschijn worden gehaald. Ik heb hiervoor o.a. een speciale act bedacht waarbij een mega dobbelsteen van 50 x 50 cm verdwijnt en in de plaats hiervan het product zal verschijnen.

Een nieuw logo of nieuwe slogan?

Heb je een nieuw logo of een nieuwe slogan? Ook dan is de Big Blue Box Illusion daar uiteraard voor geschikt.

Video Impressie

Interesse in deze verschijnact?

Dan hoor ik natuurlijk graag van je. Bel je liever? Je kunt mij bereiken op tel: 06 – 13 69 39 69

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden