illusieshow

Illusieshow

Op zoek naar een unieke illusieshow?

tijdens de illusieactkan het publiek ook live ervaren hoe de assistente wordt doorgezaagd.

Illusieshow vol Magie, Illusie en Mindfuck

Tijdens deze show worden zowel magie, illusie en mindfuck gecombineerd. Hierdoor is deze show uniek in Nederland. Het publiek wordt verwend met zowel grote illusies en diverse mindfuck experimenten. Enkele acts zullen uiteraard doormiddel van passende muziek worden ondersteund.

Spectaculaire illusieacts voor elke event

Zwevende tafel

Er staat een tafel op het toneel. De muziek begint. Vervolgens komt de tafel langzaam maar zeker in beweging en begint zelfs omhoog te zweven. Iemand uit het publiek mag assisteren. Er is niets te zien. Een wonderlijke illusieact die uiteraard voor de nodige verbazing zal zorgen..

tijdens de illusionisten show mogen 2 deelnemers hun arm beschikbaar stellen.

Arm Illusion

Een interactieve illusie.  Aan deze illusieact mogen 2 personen uit het publiek deelnemen. Maar wie durft? Deze illusie heeft een wel zeer verassende climax.
illusieshow met magic cage

Mindfuck Box

Een box wordt leeg getoond. Vervolgens maakt iemand uit het publiek verschillende keuzes. De spanning stijgt. Het deksel wordt weggetrokken en op onverklaarbare wijze verschijnt daar de assistente! Wanneer echter de outfit van haar wordt bekeken komt deze exact overeen met de keuzes van de toeschouwer! Aan deze illusie is jaren gewerkt en zal zeker voor de nodige verbazing zorgen. Deze act is uiteraard ook in een wat kleinere setting mogelijk.

Spiker Illusion

Tijdens deze illusieact zullen diverse megaspijkers het lichaam van de assistente of misschien zelfs iemand uit het publiek doorboren. 

Illusionisten show met  o.a. de compressor illusion en doorzaagtruc

Compressor Illusion & Doorzaagact

Twee onverklaarbare illusieacts waarbij met de assistente wel hele bijzondere dingen gebeuren. 

illusieact spijker in zak

Spijkeract

Een act met een gevaarlijk karakter. 1 zak bevat een spijker. 3 zakken zijn verder leeg. De zakken worden geschud. Het publiek bepaald welke zakken kapot worden geslagen. Een act die het publiek gegarandeerd op het puntje van de stoel zal krijgen.

En nog veel meer..

Uiteraard is er nog veel meer te zien. Paul Weiss zal zelfs onthullen wie de waarheid spreekt en wie liegt? Een kubus wordt razendsnel opgelost en iemand uit het publiek wordt meegenomen op een denkbeeldige reis.

Neem gerust contact op.

Contact opnemen kan op tel 06 136 93 969 of via het onderstaande contactformulier.


informeer naar mindfuck live