Tweedehands goocheltrucs

Tweedehands Goocheltrucs

Tweedehands goocheltrucs gezocht?  Dan ben je hier op het juiste adres.  Ik beschik over veel tweedehands goocheltrucs die ik maar heel weinig heb gebruikt. Sommige van deze tweedehands goochelartikelen zijn zelfs nog helemaal niet gebruikt.

Tweedehands goocheltrucs stukken goedkoper

Ben je geïnteresseerd in het kopen van tweedehands goochelartikelen? Bekijk dan eens onderstaande goochelartikelen. Nieuwe goochelartikelen zijn namelijk best wel duur. Bezoek maar eens een willekeurige website van een goochelwinkel! Maar een tweedehands goocheltruc is dus stukken goedkoper!

Tweedehands Kaarttrucs

Hieronder vind je enkele leuke tweedehands kaarttrucs. Nou ja tweedehands! Veel goocheltrucs met kaarten zijn zelfs helemaal niet of amper gebruikt.

BIG SURPRISE

Je laat het publiek een kaart kiezen. Daarna haal je uit een envelop een grote waaier tevoorschijn met verschillende kaarten. 1 kaart hiervan is omgedraaid. Je vraagt welke speelkaart de toeschouwer had gekozen. In een flits zijn alle kaarten plotseling veranderd in 1 grote kaart. En wat blijkt? Het is de gekozen kaart!

Deze truc is nieuw in verpakking.  Mijn Prijs is € 6,00Double Back van John Allen

Echt een hele leuke goocheltruc met 4 speelkaarten die van plaats verwisselen. Niet echt moeilijk om te leren. Deze is heel weinig gebruikt. Maar je kunt deze kopen voor een leuke tweedehands prijs. Nieuw kost deze truc € 20,00.

Mijn prijs € 12,00


Haunted 2.0 by Peter Eggink


Deze spooky kaarttruc is bedacht door Peter Eggink. Een gekozen kaart komt uit zichzelf uit een spel kaarten tevoorschijn. Bekijk maar eens de video. Een beetje oefening is wel vereist. Bovendien moet je de truc wel goed voorbereiden. Maar deze moeite wordt dan wel beloond. Nieuw kost deze € 33,50.

Mijn prijs: € 20,00


Card to Wallet van El Duco

Een gekozen kaart verschijnt in je eigen portomonee. Niet echt moeilijk, maar wel wat oefening vereist. Deze leuke kaarttruc kost nieuw € 55,00.

Mijn prijs € 29,00


Tweedehands goocheltrucs voor goochelen voor kinderen

Goochel je graag voor kinderen? Dan heb ik enkele hele leuke tweedehands goocheltrucs hiervoor voor jou geselecteerd. 

Hide and seek Rabbit


Dit is één van de leukste kaartrucs die op ooit op de markt is gebracht. Er wordt gebruikt gemaakt van hele grote kaarten met daarop de afbeelding van konijnen en goochelhoeden.  1 kaart met de afbeelding van een hoed leg je apart. Vervolgens toon je enkele kaarten met hoeden. 1 kaart heeft de afbeelding van een konijn. Alle kaarten worden omgedraaid. De kinderen moeten nu raden waar het konijn is. Wat blijkt alle kaarten zijn hoeden! Wordt nu de kaart omgedraaid die je apart had gelegd is de hoed niet meer leeg. Maar daarin staat het konijn die een wortel eet!

Tweedehands illusies


Ik beschik ook over enkele tweedehands illusies. Deze illusies zijn bedoeld om samen met een assistente uit te voeren.

Nog meer tweedehands goochelartikelen?


Bekijk dan het complete overzicht van goocheltrucs die je van mij kunt kopen.