Mijn meest memorabele optredens

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat optredens mogen verzorgen. Zo ben ik te gast geweest bij diverse bedrijven, verenigingen, stichtingen en natuurlijk ook vele particuliere opdrachtgevers. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee.

Maar eens in de zoveel tijd komt er een optreden op je pad met een bijzonder tintje. Dus dacht ik bij mijzelf van. Laat ik eens een overzicht maken van enkele van deze optredens die mij tot op de dag van vandaag nog steeds zijn bijgebleven.

goocheloptreden voor warner brothers

Ivm de dvd release van de film “The Prestige” uit 2006 werd ik gebeld door Warner Home Benelux om een speciale act samen te stellen. Deze act moest volledig in stijl zijn van de film. De film speelt zich af in de jaren 20 en gaat over 2 goochelaars die concurrenten van elkaar worden.

Mocht je deze film nog niet hebben gezien, dan zou ik je zeker willen adviseren om deze een keer te bekijken. Het is echt een geweldige film met een verrassende climax.  Meer informatie over deze film kun je ook hier vinden. 

De act die ik heb samengesteld was dus ook volledig in het thema van deze film. Ik was gehuld in een outfit zoals goochelaars deze ook in de jaren 20 droegen. Dus een rok kostuum etc.

Tijdens de act vertoonde ik uiteraard ook een ontsnappingsact zoals deze ook in de film werd getoond. Maar dan wel zonder water. Als je de film bekijkt dan snap je waarom!

Na afloop van het optreden was iedereen super enthousiast over de act. En daar doe je het natuurlijk allemaal voor. Onderstaande een reactie van Warner Home Benelux

“Beste Paul en Karin, tijdens onze dvd release van de film the prestige heb je een geweldige act weten neer te zetten volledig in stijl van de film. Iedereen was na afloop ontzettend enthousiast”

 

goocheloptreden voor Procter & Gamble

Ivm de lancering van enkele nieuwe wasproducten van Procter & Gamble werd mij gevraagd om deze op spectaculiare wijze te presenteren. Ik ben toen gaan brainstormen en heb een act samengesteld waarbij ik elk product op bijzondere en magische wijze wist te introduceren.

Zo was het o.a. de bedoeling om wasmiddel te laten transformeren in waszakjes. Hierbij goot ik wasmiddel in een doosje. Toen dit open klapte was het wasmiddels verdwenen en tevoorschijn kwamen uiteraard de waszakjes.

Onderstaan de reactie van Procter & Gamble.

“Beste Paul. Doormiddel van jouw optreden heb je onze producten op spectaculaire wijze weten te introduceren”

 

 goocheloptreden voor bnn

doorzaagact Nicolette Kluijver

ivm een tv special had Nicolette Kluiver van BNN de wens om een keer te worden doorgezaagd. BNN nam toen contact op met mij. Vervolgens hebben ik op een speciale locatie de doorzaag illusie samen met Nicolette met succes weten uit te voeren.

Tijdens deze act moest Nicolette in een kast stappen. Vervolgengs werd haar bovenlichaam naar links geschoven, terwijl haar benen rechts bleven staan. Voor alle aanwezigen was dit natuurlijk totaal onverklaarbaar en één groot mysterie. Onderstaand een reactie van Nicolette

“Superleuk dat je mijn wens mogelijk heb gemaakt om te worden doorgezaagd. Het was echt Kicken”

 

 

 

 

Wil je mij graag inhuren?

Neem dan gerust contact op met mij. Bellen kan natuurlijk ook. Ik ben te bereiken op tel: 06 – 13 6 93 969

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden