Meeste Geboekte Illusie

De Arm Illusion is één van de meest geboekte illusies. Dat komt mede doordat deze illusie weinig eisen vergt aan de locatie. Twee personen uit het publiek mogen assisteren bij deze bijzondere illusie.  Ieder mag zijn arm door een houten kast schuiven. Vervolgens wordt een metalen plaat dwars door de armen heen geduwd.

De vraag is natuurlijk wat is er gebeurd?  De hele kast wordt uit elkaar gehaald. Deze illusie heeft echter een bijzondere verrassing in petto. Benieuwd naar deze illusie tijdens jullie feest of event? Dan hoor ik het natuurlijk graag.

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden