Waarom een Beurs goochelaar inschakelen
09 februari 2018 

Waarom een Beurs goochelaar inschakelen

Lijkt het jou wat om een beurs goochelaar in te huren? Dan kan ik je vertellen dat dit helemaal geen slecht idee is. Er zijn veel bedrijven die zich met hun bedrijf op de beurs willen presenteren.

Het primaire doel van hun beursdeelname is natuurlijk om meer leads te krijgen. Ook jij zult dit met jouw bedrijf als doel hebben gesteld. En precies daarin schuilt heel vaak het probleem. Hoe krijg je meer leads? Dan moet je eerst in contact komen met een potentiële klant.

Maar voordat je in contact kan komen moet je een klant eerst kunnen en durven aanspreken. En om een klant te kunnen aanspreken moeten er natuurlijk wel klanten zijn!  Mensen lopen jouw stand al snel voorbij, zonder dat zij daarbij überhaupt kennis genomen hebben van jouw bedrijf.

Je ziet dus dat er veel processen vooraf gaan voordat jij jouw doel kan bereiken. Ik wil je hierbij graag informeren wat ik als beurs goochelaar voor jou kan betekenen.

Als goochelaar ben ik een trekpleister

Wanneer mensen over een vakbeurs lopen dan komen zij de éne na de andere stand tegen.Van variatie is er vrijwel geen sprake. En hoe langer de dag duurt hoe meer hun aandacht zal verslappen.

Maar wanneer ik als goochelaar bij jouw stand magisch entertainment sta te verzorgen, kan ik je garanderen dat dit voor iedereen een welkome afwisseling zal zijn.
Bezoekers zullen stil komen te staan bij jouw stand. En dat is wat jij wilt. Dat is ook precies het moment waarbij ik de aandacht van de bezoeker vervolgens zal verleggen naar jouw organisatie.

als beurs goochelaar zorg ik voor meer bezoekers en meer leads

Mijn stappenplan voor meer aandacht voor jouw bedrijf,product of dienst

Om jouw bedrijf meer leads te bezorgen ga ik als volgt te werk. Allereerst zal ik het voorbijkomend publiek de aandacht op mij vestigen. Doormiddel van verschillende acts zal ik het publiek versteld doen laten staan.

Daarna ga ik over op stap 2. En dat is het publiek op geheel ongedwongen wijze kennis laten maken met jouw business, product, dienst of boodschap. Ik kan hen vertellen waarom het een goed idee is om met jouw bedrijf in contact te komen en/of zaken te doen.

Ook kan ik de bezoeker vertellen wat er zo bijzonder is aan jouw bedrijf en/of product. Als beurs goochelaar kan ik dit veel eenvoudiger voor elkaar krijgen dan welke manier ook. Na mijn magische intermezzo zal ik de bezoeker vervolgens doorspelen naar jou waar jij het gesprek kunt overnemen.

Maatwerk

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid voor maatwerk. Daarbij kan ik doormiddel van mijn act jouw bedrijf, dienst of boodschap op magische wijze visualiseren.

Ik kan bijv. trucs doen met speelkaarten met daarop jouw logo, dienst of product vermeldt. Tijdens het vertonen van deze act vertel ik in het kort wat over jouw bedrijf.  Hierdoor wordt jouw dienst of product dus op boeiende en magische wijze geïntroduceerd en zal de bezoeker vervolgens ook sneller interesse tonen in jouw organisatie.

als beurs goochelaar kan ik ook maatwerk leveren

Waarom kiezen voor mij als beurs goochelaar

Jouw bedrijf staat voor mij altijd centraal. Als ervaren goochelaar weet ik hoe de vork in de steel zit. Ik weet precies wat er nodig is om business tot business verkopen tot stand te brengen.

Als geen ander weet ik hoe ik mensen moet vermaken en ergens de aandacht op moet zien te vestigen. Deze vaardigheden zullen marketing technisch gezien jouw organisatie dan ook goed van pas komen. Jij ontvangt meer leads en dus als het goed is ook meer omzet. En dit is precies waarom het een slimme zet is om mij te boeken als beurs goochelaar.

Interesse in mij als beurs goochelaar?

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou op de vakbeurs kan betekenen? Dan hoor ik natuurlijk graag van je. Wil je liever direct contact met mij?
Bel mij dan gerust op tel: 06 – 13 69 39 69.
contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden