Hans Klok werkt aan tv programma

Hans Klok is op dit moment in gesprek met Vincent TV Producties. Samen met dit productiebedrijf wil Hans een nieuw tv programma gaan maken om artiesten te begeleiden.

Tv programma voor nieuwe generatie goochelaars.

De bedoeling van het tv programma is om goochelaars, illusionisten en mentalisten te helpen hun kunsten naar een hoger niveau te tillen.  Hans benadrukt dat het daarbij niet alleen gaat om het kunstje. Maar ook presentatie, techniek en uiteraard de choreografie zullen daarbij goed worden uitgelicht.

Goede begeleiding is een must

Hans vertelt dat toen hij begon er nog geen internet bestond. Het was niet makkelijk om dingen te leren. Bovendien had hij ook niet veel voorbeelden vertelt hij. Uiteraard was hij wel lid van een goochelclub. maar ook daar was de hulp/kennis uiteraard beperkt.

Tegenwoordig is er natuurlijk veel meer informatie te vinden. En dan met name via internet/youtube etc. Echter het ontbreekt nog steeds aan goede begeleiding. Er bestaat niet echt een goochelopleiding of iets dergelijks. Via het het tv programma wil hij aanstormend talent gaan steunen.

Trainen van potentieel goede artiesten

Tijdens het tv programma moet duidelijk worden wie de meeste potentie heeft. Deze wil Hans vervolgens dan gaan trainen. Hiermee hoopt Hans dat Nederland in de nabije toekomst weer enkele goede illusionisten rijker is.

wanneer wordt het tv-programma uitgezonden?

Op dit moment is men nog druk bezig met de voorbereidingen. Onduidelijk is wanneer het tv programma uiteindelijk te zien zal zijn. Ik ben in ieder geval benieuwd.

Carriereswitch voor Hans Klok?

De vraag is natuurlijk of Hans een carriereswitch gaat maken. Gaat hij zelf nog wel optreden? Tot begin 2020 trad Hans natuurlijk op in Las Vegas met een eigen show. Het corona virus gooide echter roet in het eten. De shows werden afgelast. Vervolgens werd de keuze gemaakt om maar weer terug naar Nederland te gaan.

De grote vraag is natuurlijk of hij nog terug zal keren naar Las vegas. Gaat hij úberhaupt nog wel optreden? Las Vegas was namelijk zijn droom. In Las Vegas wilde hij graag zijn carriere op prachtige wijze afsluiten.  Het antwoord op deze vraag weet alleen Hans KLok.

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden