Mentalist die uw brein zal misleiden

Mindflux

Een mentalistenshow waarbij uw brein geen geheim meer is!

goochelaar mentalist biedt een show vol mysterie

Uw brein zal worden gemanipuleerd!

Zoekt u een show die net even iets anders is dan andere shows? Mindflux is een mentale show waarbij het brein op zowel magisch als mentaal vlak door mentalist Paul Weiss zal worden misleid.

mentalist en de act met de spijker

Spijker in Zak

4 zakken waarbij zich in één zak een spijker bevindt!. één voor één wordt een door de toeschouwer gekozen zak kapot geslagen. Een act waarbij de zenuwen van het publiek op de proef zullen worden gesteld.

mentalist weet dingen te voorspellen

Voorspelling

Gelooft u in helderziendheid? Dat Paul Weiss beschikt over een glazen bol! Is het mogelijik om vooraf te bepalen wat er gaat gebeuren? 

mentalist weet uw als toeschouwer te beinvloeden

Mentale Beïnvloeding

Heeft u een vrije keuze? Of toch niet? Is het mogelijk dat Paul als mentalist uw keuze weet te beïnvloeden, waardoor u precies dat doet wat hij graag wilt dat u doet? 

Wanneer is deze show geschikt?

Om deze show tot een succes te maken, is het belangrijk dat het publiek de volle aandacht heeft. Bovendien komt deze show alleen tot zijn recht in een rustige ambiance. Het is voor het publiek het beste wanneer iedereen zit op stoelen.

Wat zeggen anderen over deze show?

Spannend en vermakelijk tegelijk

Een leuke show met een mix van spanning en vermaak.

Henk De Groot

 • erg boeiende show

  We hebben er genoten van je show laatst op ons personeelsfeest. Snap nog steeds niets van hoe je die tekening wist te voorspellen? Ik had toch echt vrije keuzes.

  Liesbeth De Ooier

 • Fantastisch 

  Laatst hadden wij jouw mentale act geboekt. Wat een  boeiende show zeg. Vooral die truc met die spijker in die zak, dat was voor mij toch wel het hoogtepunt. Nogmaals het was fantastisch. wellicht tot de volgende keer. p.s ik heb je naam doorgegeven aan een collega van mij

  Stefan & Merel

 • After changing the amount of text in a slide, the height of the slider might seem a little off. In the live version of your webpage it will look perfectly!

  Benieuwd naar de deze voorstelling?