Mentalist huren


Mentalist Paul Weiss
Presenteert Mind Twister

Mindfuck Entertainment Live - Zien is Geloven

Gedachten lezen

Voorspellingen

Mentale beïnvloeding

goochelaar mentalist biedt een show vol mysterie

Wat is Mind Twister? 

Zoek je een magische act die net even iets anders is dan andere acts? Mind Twister is een unieke voorstelling waarbij illusie en psychologie worden gecombineerd. Wellicht ken je het wel van het tv programma "Mindfuck".  Tijdens de show wordt het brein op zowel magisch als mentaal vlak door mij als mentalist gemanipuleerd. Onmogelijke voorspellingen, gedachten lezen, mentale beïnvloeding en telepathie zullen aan de hand van diverse experimenten de revue passeren.

Diverse Mind acts die grenzen aan het onmogelijke

mentalist en de act met de spijker

Spijker in Zak

4 zakken waarbij zich in één zak een spijker bevindt! één voor één wordt een door de toeschouwer gekozen zak kapot geslagen. Een act waarbij de zenuwen van het publiek op de proef zullen worden gesteld.

mentalist weet dingen te voorspellen

Voorspellingen

Aan de hand van enkele experimenten weet Paul uitslagen al vooraf te voorspellen.

mentalist weet uw als toeschouwer te beinvloeden

Heb jij een vrije wil?

Denk jij dat  je een vrije keuze hebt? ? Als mentalist zal ik jouw keuze aan de hand van een experiment weten te beïnvloeden. Hierdoor zal jij precies dat doen wat ik graag wil dat jij doet.

telepathisch gedachten experiment door mij als mentalist

Telepathie

De wetenschap is als sinds 1880 bezig met dit fascinerende onderwerp. Aan de hand van een telepathisch experiment zal Paul zijn gedachtes doormiddel van telepathie overbrengen naar het brein van iemand uit het publiek.

Wanneer is deze show geschikt?

Om deze show tot een succes te maken, is het belangrijk dat het publiek de volle aandacht heeft. Bovendien komt deze show alleen tot zijn recht in een meer rustige ambiance. Het is voor het publiek het beste wanneer iedereen zit op stoelen.

Wat zeggen anderen over deze show?

Het was een superavond

Mede door jouw inbreng heeft iedereen genoten. Mensen verbazen zich nog steeds en vragen zich nog steeds hoe je het allemaal hebt gedaan. Het was echt een Superavond

Onno van Gils namens Arlanet

 • Fascinerend hoe je mensen weet te verbazen

  Ivm onze klantendag heb je iedereen op fascinerende wijze weten te verbazen.

  Datalogic

 • Fantastisch Entertainment

  Tijdens ons personeelsfeest heb je alle gasten verwonderd met fantastisch entertainment

  Eelke Beljaars namens Unive

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.