Ervaar de magie

goochelaar show

Als goochelaar kan ik verschillende soorten shows verzorgen. Zelf beschik ik over een gevarieerd aanbod aan Interactive goochelshows. Voor mij als goochelaar is het namelijk belangrijk om in te spelen op jouw wensen. Het éne feest of evenement is het andere natuurlijk niet. Bovendien kan de doelgroep ook variëren. Ik lever maatwerk zodat de goochelshow perfect aansluit aan de situatie.

Organiseer jij bijvoorbeeld een diner? Boek mij dan als tafelgoochelaar. Organiseer jij echter een feestje waarbij de mensen veelal staan? Boek mij dan als rondlopende goochelaar. Maar misschien wil je de gasten wel verrassen met een magische show op bijvoorbeeld een podium?

Podiumshows bied ik ook aan in verschillende varianten. Naast shows voor volwassenen beschik ik ook over een kindershow. Betreft het oudere mensen of mensen met een verstandelijke beperking?  Dat is voor mij geen enkel probleem. Elk publiek zal versteld staan van mijn verrassende goochelshows.

Onderstaand tref je een overzicht aan van enkele shows die ik kan verzorgen. Uiteraard bied ik als goochelaar nog meer shows. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.