MindFuck Show

Mindfuck show gezocht? Als goochelaar en mentalist verwonder ik het publiek met een boeiende mindfuck show. Niets is meer wat het lijkt! Gedachten lezen, voorspellingen. Een zwevende tafel. Een spectaculaire en geweldige show vol mindfuck. Dat is toch wat jij op jouw feest of event ook wilt?

Wat kun je van de mindfuck show verwachten?

Een goede vraag. Stel je eens voor dat ik jouw gedachtes weet te manipuleren! Dat een geleende ring verdwijnt en vervolgens verschijnDat ik jouw keuzes al vooraf heb weten te voorspellen. Dat ik in jouw ogen kan aflezen of jij liegt of niet! Bizar toch?


Of wat dacht je hiervan? 5 zakken worden getoond. In 1 zak bevindt zich een spijker die rechtop staat. Het publiek bepaald welke zak ik kapot moet slaan. Bij deze act zullen de zenuwen van zowel de mind fuck goochelaar als het publiek op de proef worden gesteld.

Is je Interesse gewekt?

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden tijdens jouw event. Contact opnemen kan zowel telefonisch op tel: 06 136 93 969 of door het invullen van het onderstaande aanvraagformulier.