Mind Magic Show

Mind Magic Show gezocht?  Maak dan kennis met de mind magic show van goochelaar paul weiss. Tijdens deze show staat de mind centraal. Niets is meer wat het lijkt.  Diverse psychologische experimenten zullen de revue passeren. Hierbij  zal ik jouw brein op magische wijze manipuleren?

Is  Mind Magic hetzelfde als goochelen

Niet helemaal! Bij goochelen worden er grotendeels attributen gebruikt om een goocheleffect te creëeren.


Tijdens de Mind Magic Show staat het brein meer centraal. Jouw brein maakt een reis langs verschillende acts met een mix van magie en psychologie.

Gedachten Manipuleren

Tijdens verschillende experimenten zal ik jouw gedachten manipuleren. Jij denkt de vrije keuze te hebben. Maar dat is natuurlijk niet het geval!


Tijdens één van de experimenten krijg jij als toeschouwer de kans om de envelop te kiezen met het geld. Aan het einde is het natuurlijk de mentalist die er met het geld vandoor gaat!

Lichaamstaal Experiment

Jouw lichaam vertelt mij alles. Aan de hand van specifieke informatie kan ik bepalen of jij de waarheid spreekt of niet. Deze informatie lees ik af aan de hand van jouw lichaamstaal. Een experiment waarbij jouw gedachtes bij mij niet veilig zullen zijn!

Onmogelijke voorspellingen

Voordat het experiment begint geef ik een gesealde envelop aan iemand uit het publiek. Het publiek maakt vervolgens diverse vrije keuzes. Toch heb ik de uitslag al vooraf weten te voorspellen. Wanneer de envelop wordt geopend blijkt de voorspelling dus perfect te kloppen.

Meer weten over de Mind Magic Show

Is jouw interesse gewekt? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan gerust van je horen. Bel mij op tel: 06 136 93 969 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.