Goochelaar Viktor Mids

Goochelaar Viktor Mids is een goochelaar die zich met name bezig houd met mentalisme. Deze jonge goochelaar is natuurlijk bekend van het tv programma mindfuck, waarbij hij mensen op magische wijze om de tuin weet te leiden.

Viktor Mids goochelaar of mentalist?

Goochelaar Mentalist Viktor Mids is dus zowel een goochelaar als een mentalist. Hierbij combineert hij magie en mentalisme.  Door deze unieke combinatie kun je echt wonderen volbrengen.

Goochelaar Viktor Mids manipuleert het brein

Goochelaar Viktor Mids goochelt met het brein. Dat is wat mentalisten nu éénmaal doen. Bij mentalisme kan een mentalist zoals Viktor Mids bepaalde dingen voorspellen. Ook kan hij jouw gedachtes zodanig sturen dat jij specifieke keuzes zult maken.

Echte Tovenarij of trucage?

Veel mensen vragen zich af dat wat Viktor Mids doet echt tovenarij is! Ik kan je vertellen dat het niets te maken heeft met echte tovenarij. Het is in principe allemaal 1 grote goocheltruc.Het is puur een act. Mentalisten zoals ik simpelweg misleiden jou.

Deze misleiding wordt tot stand gebracht door het gebruik van verschillende technieken. Het leuke hieraan is dat jij als kijker echter totaal geen verklaring kan vinden voor hetgene wat jij zojuist hebt gezien! Het is entertainment. En dat is juist de bedoeling van o.a. het tv programma mindfuck.

Niet altijd trucage

Niet alles wat mentalisten zoals Viktor mids doen is trucage. In tegendeel. Sommige experimenten zijn gebasseerd op pure wetenschap zoals psychologie, wiskunde en natuurkunde. De werking van het brein  vormt dus ook een belangrijke basis voor het tot stand brengen van dergelijke experimenten.

Combinatie van Trucage en Wetenschap

Goochelaar Viktor Mids weet echter een goede balans te vinden tussen trucage en wetenschap. Sommige experimenten kunnen alleen tot stand worden gebracht door beide technieken te combineren. Andere experimenten daarentegen zijn weer puur wiskunde of psychologie.

Viktor Mids leest gedachtes

Heb je wel eens naar het tv programma mindfuck gekeken? Dan zul je waarschijnlijk ook hebben gezien dat hij soms gedachtes weet te raden!  De grote vraag is natuurlijk kan hij echt alle gedachtes van iemand onthullen?

Het antwoord hierop is nee. Viktor Mids kan echt niet in jouw brein duiken en alles achterhalen waar jij aan denkt! Wel kan hij jou naar bepaalde keuzes laten sturen, zonder dat jij dat doorhebt Aan de hand van bijvoorbeeld lichaamshouding en/of  psychologie weet hij dan met vrij grote zekerheid te achterhalen waar jij aan denkt.

Dubbele realiteit.

Wellicht zul je nu denken van! Wat is nu dubbele realiteit!? Dubbele realiteit zijn 2 realiteiten die naast elkaar bestaan. Wanneer Viktor Mids met iemand een experiment uitvoert, ervaart degene een andere realiteit dan jij als kijker.

Jij als kijker ervaart het experiment op een hele andere manier dan de deelnemer. Ik kan hier uiteraard niet teveel over vertellen, anders zou ik geheimen onthullen. En dat is niet de bedoeling van dit artikel.

Ik kan je 1 ding wel vertellen. Het programma mindfuck is puur bedoeld voor jou als kijker. Bepaalde gebeurtenissen die plaatsvinden worden niet uitgezonden, maar vormen wel een belangrijk onderdeel van het experiment.  De deelnemer maakt alles wel mee uiteraard. Maar jij als kijker niet. Dat is ook de dubbele realiteit waar ik op doelde!

Filmtrucage of niet?

Er zijn mensen die denken dat het allemaal film trucage is. Dat is zeker niet het geval. Maar Viktor Mids of beter gezegd het programma mindfuck maakt wel goed gebruik van de camera.

Als programma kun je ervoor kiezen om bepaalde opnames niet uit te zenden of scenes op een bepaalde volgorde te monteren. Ook kan er worden gefilmd vanuit een bepaalde hoek. Met een camera heb je voldoende mogelijkheden.

Interesse in een mindfuck show?

Heb jij interesse in een show zoals mindfuck? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.

contact opnemen

Over de schrijver
Goochelaar Paul Weiss is eigenaar van Paul Weiss Magic Events. Paul treed op door heel Nederland en Belgie voor de meest uitéénlopende opdrachtgevers. U kunt hem inhuren tijdens diverse feesten en evenementen. Paul heeft een sympathieke uitstraling met een open houding. Hij is één van de meest geliefde goochelaars onder opdrachtgevers. Voor vragen kunt u mij altijd bellen op tel: 06 - 13693969 of neemt u contact met mij op via de contactpagina.
Reactie plaatsen

Op zoek naar een goochelaar?
Bekijk onderstaand de mogelijkheden

Rondlopende Goochelaar
Magie tussen het publiek

Op zoek naar iets anders?
Bekijk de mogelijkheden