Goochelaar Mentalist

Wil je van alles weten over een Goochelaar Mentalist ? Dat is heel mooi! Want ik kan je van alles vertellen over mij als goochelaar en mentalist.

Een goochelaar in kwestie is een persoon die goochelt. Een mentalist echter is een goochelaar die wonderen laat plaatsvinden waarbij het het brein centraal staat!

Dat klinkt nu heel zweverig, maar dat is het niet. Een mentalist maakt in tegenstelling tot een goochelaar meestal ook geen gebruik van grotere attributen!

Maar wat is dan een goochelaar & mentalist?

Een goochelaar mentalist is iemand die goochelen en mentalisme combineert. Deze combinatie is ook vrij uniek. Er zijn namelijk maar weinig goochelaars en mentalisten die deze combinatie aanbieden. Een combinatie van deze beide vormen van magie is voor het publiek ook heel erg fascinerend.

Zowel als Goochelaar & Mentalist manipuleer ik jouw gedachtes

Als goochelaar en Mentalist kan ik jouw gedachtes manipuleren. Ik kan jou met je gedachten afleiden en/of jouw doormiddel van illusie bepaalde dingen laten geloven.  Doordat ik zowel goochelen als mentalisme combineer krijg je unieke acts te zien.

De Mentalist

Zoals ik al eerder aangaf is een mentalist iemand die gebruik maakt van het brein. Bij een mentalist is alles wat hij doet gebaseerd op psychologie en wetenschap. Hierdoor kun je diverse wonderen volbrengen wat elk geloof overstijgt.

Ik beïnvloed het Toeval?

Bestaat toeval eigenlijk? Of is toeval iets dat ontstaat door externe factoren? Met andere woorden kan toeval worden beïnvloed? Aan de hand van een bijzonder en magisch experiment zal ik jou laten zien dat het fenomeen toeval door mij kan worden gemanipuleerd .

Ik kan zien of je liegt

De waarheid verbergen is lastiger dan je zult denken. Want als je liegt verberg je de waarheid. Dat geeft jou een onprettig gevoel, Hierdoor geef je onbewust bepaalde signalen af waaraan een goede goochelaar mentalist kan zien of jij liegt of niet!

Stel je stopt zonder dat ik dit kan zien samen met 4 willekeurge andere personen ieder een persoonlijk object in een aparte koker. Dus 5 kokers met 5 objecten. Aan de hand van vragen zal ik onthullen welke object van wie is.

Dit klinkt natuurlijk zeer onwaarschijnlijk, echter je zult tijdens de show live meemaken dat jouw gedachten geen geheim zijn voor mij als goochelaar mentalist.

Nieuwsgierig naar mij als Goochelaar Mentalist?

Wil je een show boeken waarbij niets meer is wat het lijkt en gebeurtenissen meemaken die je simpelweg niet kunt verklaren?  Wil jij door mij als goochelaar mentalist vermaakt worden? Neem dan contact met mij op tel: 06 - 13 69 39 69 of vul het contactformulier in. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.


prijzen goochelaar mentalist

heb je vragen. stuur een mail over al je vragen over mij als goochelaar mentalist