googelaar of goochelaar

googelaar of goochelaar

16 december 2020

googelaar of goochelaar? Maar hoe spel je dit woord nou eigenlijk? Misschien toch als goochelaar? De meningen over hoe dit woord zou moeten worden geschreven lopen sterk uitéén. Sommigen zeggen dat het woord geschreven moet worden als goochelaar. Anderen zeggen weer dat googelaar  de juiste spelling is!


Maar wie heeft nu gelijk? Eigenlijk maakt het helemaal niet uit toch? Jij hebt gezocht naar iemand die kan googelen en het publiek met toffe googeltrucs weet te betoveren? Ik ben een goochelaar en ik heet je van harte welkom in de wondere wereld der magie.

Waarom een googelaar een goede keuze is

Een googelaar huren / inhuren zal voor jouw gasten echt een verrassing zijn. Een googelaar creëert een unieke sfeer en zal door jouw gasten dan ook zeer gewaardeerd worden.

Kun je je al voorstellen hoe iedereen zal opkijken?


Met speelkaarten gebeuren hele rare dingen en objecten verdwijnen en komen weer ergens anders tevoorschijn! Of wat denk je hoe jouw gasten zullen opkijken als plotseling een tafel op magische wijze door de lucht gaat zweven! Tijdens mijn shows gebeuren echt de meest bijzondere dingen. Ik kan je garanderen dat jouw gasten sprakeloos zullen zijn.

Waarom mij als goochelaar boeken?

Ben je van plan een goochelaar te boeken? Maar twijfel je nog voor welke goochelaar je zou moeten kiezen? Bekijk hieronder de voordelen van mij als googelaar:

  • Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
  • Jouw wensen staan centraal
  • Vele vakprijzen gewonnen
  • Ruim aanbod aan showmogelijkheden
  • Te boeken voor diverse gelegenheden
  • Professioneel

Nieuwsgierig naar mijn goochelacts

Mensen zijn gefascineerd in het onbekende. Goochelen is daar een heel goed voorbeeld van. Iedereen weet dat hij of zij bij de neus wordt genomen en toch vinden we het geweldig als een goochelaar het onmogelijke laat plaatsvinden! En in tegenstelling tot op de televisie is dat is zeker geen cameratruc. Het publiek zit er namelijk met de neus bovenop en kunnen alles dus op die manier live ervaren.

Benieuwd hoe ik van jouw feest een uniek feest weet te creëren? Of misschien heb je wel een bepaald idee? Wellicht wil je de jarige op magische wijze in het zonnetje zetten? Of wil je een cadeau op unieke wijze tevoorschijn laten komen? De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Alleen een goochelaar kan deze wensen verwezenlijken.

Ik bespreek graag met jouw de mogelijkheden die passen binnen jouw budget. Contact met mij opnemen kan zowel telefonisch op tel: +31 (0)6 - 136 939 69 of maak gebruik van het contactformulier