Googelaar of Goochelaar

googelaar of goochelaar? Maar hoe spel je dit woord nou eigenlijk? Misschien toch als goochelaar? De meningen over hoe dit woord zou moeten worden geschreven lopen sterk uitéén.


Sommigen zeggen dat googelaar  een niet bestaand woord is! Andere zeggen weer dat de juiste schrijfwijze goochelaar zou moeten zijn!


Maar wie heeft nu gelijk? Eigenlijk maakt het helemaal niet uit toch? Jij hebt gezocht naar iemand die kan googelen (of is het toch goochelen) en het publiek met toffe googeltrucs weet te betoveren?


Ik ben een googelaar / goochelaar en ik heet je van harte welkom in de wondere wereld der magie.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDENgoogelshow

Voor jond en Oud

Meer Lezen

De juiste spelling en betekenis van googelaar

Je spelt het als volgt goo·che·laar. De Betekenis hiervan is:  iemand die goochelt. Als je dit zo bekijkt is de juiste spelling toch goochelaar!

Is het googelen of goochelen?

googelen doen we uiteraard op google.nl. Iemand die googeld zal tussen zeker niet gaan goochelen! Als is de zoektocht op google.nl niet altijd even makkelijk en lijkt het soms wel op googelen!


Goochelen daarentegen zijn (geheime) handelingen om het onmogelijke te laten plaatsvinden doormiddel van o.a. gezichtsbedrog.

Waarom een googelaar een goede keuze is

Een googelaar huren / inhuren zal voor jouw gasten echt een verrassing zijn. Een googelaar creëert een unieke sfeer en zal door jouw gasten dan ook zeer gewaardeerd worden. Kun je je al voorstellen hoe iedereen zal opkijken?


Met speelkaarten gebeuren hele rare dingen en objecten verdwijnen en komen plotseling weer ergens anders tevoorschijn! Of wat denk je hoe jouw gasten zullen opkijken als plotseling een tafel op magische wijze door de lucht gaat zweven!


Tijdens mijn shows gebeuren echt de meest bijzondere dingen. Ik kan je garanderen dat jouw gasten sprakeloos zullen zijn.

Zwevende tafel-act

zwevende tafel

Waarom bij mij een googelact boeken?

Ben je van plan een googeloptreden te boeken? Bekijk hieronder de voordelen:

  • Ik biedt een Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding
  • Jouw wensen staan voor mij centraal
  • Ik heb vele vakprijzen gewonnen
  • Ik biedt een Ruim aanbod aan goochelacts
  • Ben te boeken voor diverse gelegenheden
  • Professioneel

Googelshow huren?

Mensen zijn gefascineerd in het onbekende. Goochelen is daar een heel goed voorbeeld van. Iedereen weet dat hij of zij bij de neus wordt genomen en toch vinden we het geweldig als een goochelaar het onmogelijke laat plaatsvinden!


En in tegenstelling tot op de televisie is  een goochelaar op jouw feest dan ook zeker geen cameratruc. Het publiek zit er namelijk met de neus bovenop en kan dus op die wijze alles live ervaren.

Benieuwd hoe ik van jouw feest een uniek feest weet te creëren? Of misschien heb je wel een bepaald idee? Wellicht wil je de jarige op magische wijze in het zonnetje zetten? Of wil je een cadeau op unieke wijze tevoorschijn laten komen? De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Alleen een goochelaar kan deze wensen verwezenlijken. Ik bespreek graag met jouw de mogelijkheden die passen binnen jouw budget. 

Wil je graag mij als goochelaar boeken?

Lijkt het jou ontzettend tof om mij als goochelaar op jouw feest uit te nodigen? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Contact opnemen met mij kan op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier

contact opnemen