Goochelaar Gezocht voor jouw feest

16 december 2020
Dus jij bent op zoek naar een goochelaar? Dan zul je ongetwijfeld hebben geconstateerd dat het niet eenvoudig is om een keuze te maken. Via het internet kom je namelijk heel veel goochelaars tegen die beweren dat zij de beste goochelaar zijn voor jouw feest of event! Maar voor welke goochelaar moet je nou kiezen? Wat ik je wel kan vertellen dat de éne goochelaar de andere niet is. Er is namelijk heel veel verschil in kwaliteit van een goochelaar.

Vind een Goochelaar binnen jouw budget

Iedereen heeft een maximumbudget! Maar de goochelwereld bestaat uit amateur goochelaars, semi professionele goochelaars en zoals ik professionele goochelaars. Tussen al deze goochelaars bestaat er uiteraard kwaliteitsverschil. Het spreekt voor zich dat de prijzen van deze goochelaars ook enorm zullen variëren. Als jij op zoek gaat naar een goochelaar, dan zult je jezelf ook moeten afvragen hoeveel je bereid bent om te betalen.

Een amateur goochelaar kan redelijk goochelen. Maar in tegenstelling tot een semi - professionele goochelaar is hij minder gespecialiseerd. Een amateurgoochelaar is vrij goedkoop, maar de kwaliteit van deze goochelaars valt vaak erg tegen. Heb je echter wat meer te besteden kies dan voor semi-professionele goochelaars. Wil je echter een goochelaar vinden die alles in huis heeft, dan zul je moeten kiezen voor een professional.

Vind de juiste goochelaar

Wat ook belangrijk is om te weten is dat goochelaars een specialisme hebben. De éne goochelaar kan bijvoorbeeld alleen voor kinderen goochelen en de andere alleen voor volwassenen. Maar er is ook verschil wat voor een show de goochelaar kan verzorgen. Er zijn goochelaars die kunnen alleen tafelgoochelen. En dan heb je goochelaars die alleen op het podium een act kunnen verzorgen. Zoals je ziet zijn er nogal wat verschillen. Het is dus belangrijk hierop te letten.

Hoe nu de juiste goochelaar vinden

Het belangrijkste is dat je moet weten wat de doelgroep is. Volwassenen, kinderen of gemengd? Dan moet je erover gaan nadenken of je een goochelaar wilt boeken die gaat rondlopen en iedereen verbaast met interactieve goocheltrucs van dichtbij.  Of dat je misschien wel liever een goochelaar wilt boeken die een centraal optreden kan verzorgen.Zodra je dit voor jezelf hebt bepaald ga je vervolgens op zoek naar een geschikte goochelaar. Aan de verschil in offertes zul je al snel prijsverschillen ontdekken. Zoals ik al eerder had aangeven heeft te maken met de kwaliteit die de desbetreffende goochelaar heeft te bieden.

Waarom eigenlijk nog verder zoeken

Maar eigenlijk hoef je niet meer verder te zoeken! Je bent namelijk toevallig op mijn website terecht gekomen. En dat is goed nieuws. Ik zorg dat jouw feest wordt omgetoverd tot een magisch feest. Ik kan goochelen alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ook een familieshow is natuurlijk mogelijk Het grote voordeel van de familieshow is dat zowel kinderen als volwassenen naar een boeiende goochelshow kunnen kijken.

Neem geen risico en neem contact op

Maar waarom zou je eigenlijk nog en risiso nemen door verder te zoeken? Wanneer je contact met mij opneem zal ik aan de hand van jouw informatie je een passend voorstel toesturen. Dit voorstel is natuurlijk geheel vrijblijvend. Contact opnemen kun je zowel telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69 of via het contactformulier.