hoe kan ik een origineel feestje organiseren

Heb je ideeën nodig hoe je een origineel feestje kan organiseren? Wanneer je een feestje gaat vieren dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo origineel mogelijk te maken. Want een feestje waar maar weinig valt te beleven is voor jouw gasten nou niet echt verrassend.

Maar wat ga je doen? Mensen hebben al veel gezien! Maar wees gerust. Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw feestje echt origineel te maken.

Om ervoor te zorgen dat jouw feestje een origineel tintje krijgt, kun je denken aan een specifiek feestthema en/of entertainment. Met een combinatie van beide weet je zeker dat jouw feestje niet meer stuk kan.

Origineel feestje doormiddel van entertainment

Doormiddel van entertainment maak je jouw feestje zeker origineel. Maar voor welk type entertainment zou je nou moeten kiezen? Er is immers zoveel keuze! Ook op dit gebied hebben mensen echter al heel veel gezien. Maar heb je wel eens gedacht aan een goochelaar? Uit ervaring kan ik je vertellen dat een goochelaar voor jouw gasten zeker iets verrassends is.

Een goochelaar creëert een bijzondere en vooral magische sfeer. Lijkt het jouw wat om een goochelaar in te huren? Dan zou ik je willen adviseren om mij  in te huren als een mobiele goochelaar. Hierbij begeef ik mij onder de de gasten en vertoon interactieve goocheltrucs van dichtbij.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen


Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen

 

Themafeest

Als goochelaar ben ik vaak op feestjes te vinden. Maar wat mij dan opvalt is dat het voor de rest eigenlijk best wel een saai boel is!  Als goochelaar kan ik natuurlijk wel voor de nodige verrassingen zorgen. Maar wat is er mis met een beetje aankleding? Ik weet zeker dat jouw feestje daardoor extra sfeer krijgt. En als je jouw feestje dan gaat aankleden kun je ook gelijk denken aan een bepaald thema.

Doormiddel van een bepaald feestthema ben je niet alleen origineel maar zorg je ook voor een gezellige uitstraling. Er zijn natuurlijk voldoende thema's te bedenken waarbij jij jouw feestje bijzonder kan maken.

Caribisch feestje tijdens de zomermaanden

Een caribisch feestje is echt heel gezellig. Dit is natuurlijk met name tijdens de zomermaanden heel leuk. Laat iedereen verkleed komen in een beachoutfit. Serveer hapjes met fruit en kokos en/of cocktails met o.a. kokosnootsmaak. Zet kokosnoten neer en hang een hangmat op. Daarbij zou de goochelaar ook verkleed kunnen komen in een caribische outfit. In deze outfit gaat hij dan op tussen de de rest van feestgangers.

Fout feestje

Een fout feestje? Jazeker. Je organiseert een feestje waar alles fout is. foute aankleding en foute hapjes! Laat jouw gasten verkleed komen in foute kleding.  Meng bepaalde kleuren van kleding die totaal niet bij elkaar passen! Gekke hoeden, schoenen en brillen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Tijdens jouw feestje kun je dan vervolgens iedereen laten stemmen op degene die het meest fout is verkleed! En de winnaar krijgt dan een..... ? Hoe origineel kun je wel niet zijn?

Maak hapjes die er vreemd uitzien zoals bijvoorbeeld augurk gerold in boterhamworst of serveer groene cocktails met een kronkelrietje. Oh ja serveer oliebollen in de zomer tijdens de koffie. haha. Iedereen zal wel vreemd opkijken.

Fantasiethema

Bij het fantasiethema laat je alle gasten fantaseren hoe zij willen komen. Dit kan van alles zijn.  een tovenaar, jaren 50 of 70 kleding, futuristsche outfit, middeleeuws of gewoon een eigen fantasie outfit etc.. Het leuke hieraan is dat je een heel divers feest krijgt.

Ook wat betreft de aankleding op jouw feestje zelf kun je je fantasie de vrije loop laten gaan.  Als je op zoek gaat in google zul je voldoende ideeën opdoen. Serveer ook fantasiehapjes. Bijvoorbeeld hapjes en drankjes met glitters. Of hapjes in bepaalde vormen. Een goocheloptreden van mij als goochelaar in een fantasie thema is natuurlijk ook heel erg tof.

Tot slot

Ik kan je natuurlijk nog veel meer ideëen aanreiken. Maar als je zelf er eens rustig voor gaat zitten zul je voldoende inspiratie opdoen. Bezoek anders ook eens een feestwinkel waar men zowel specifieke (thema)kleding als accessoires verkoopt.

Lijkt het jou nou ook echt een leuk idee om mij als goochelaar in te huren? Wees dan geen vreemde en neem gerust even contact op met mij. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om van jouw feest iets verrassends te maken.

contact opnemen