Entertainment Bedrijfsfeest

Entertainment voor uw bedrijfsfeest aan het zoeken? Het is natuurlijk voor iedereen binnen het bedrijf ontzettend leuk als er ook entertainment tijdens het bedrijfsfeest aanwezig is. Entertainment op een bedrijfsfeest zorgt voor variatie. Maar de grote vraag is natuurlijk! Wat voor een soort entertainment zou je nou tijdens jullie bedrijfsfeest moeten inhuren?

Meeste Entertainment tijdens een bedrijfsfeest is saai geworden

Er is ontzettend veel entertainment te vinden dat je zou kunnen inhuren. Het nadeel is echter dat de meeste mensen al zoveel entertainment hebben gezien van een casino, bandje, tot karikatuurtekenaar of typetjes die rondlopen! Allemaal erg leuk natuurlijk. Maar laten we wel eerlijk wezen. Dit soort entertainment is vrij standaard wanneer het gaat om entertainment binnen een bedrijfsfeest.

Het is nu de kunst om met iets origineels op de proppen te komen. Iets unieks, iets waar mensen echt van kunnen genieten. Iets magisch! Mensen willen entertainment te zien krijgen van een higher level.

Entertainment bedrijfsfeest laten verzorgen door een goochelaar

Wat denk je hoe iedereen zal gaan reageren wanneer ze een goochelaar live aan het werk kunnen zien? Ik weet zeker dat iedereen dit ontzettend gaaf zal vinden. Goochelen is toch iets wat mensen erg fascinerend vinden.

Tijdens een bedrijfsfeest wordt ik in de meeste gevallen geboekt om mij tussen het publiek te begeven. Hierbij bied ik het publiek hoogwaardig en professioneel magisch entertainment van heel dichtbij. Tijdens een korte magische intermezzo gebeuren de gekste dingen. Kaarten veranderen in de hand van de toeschouwer, munten vliegen onzichtbaar door de lucht en een stuk touw is niet meer wat het lijkt!. Uiteraad heb je ook de mogelijkheid om als entertainment op jullie bedrijfsfeest mij een centrale act te laten verzorgen.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen


Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen

 

Ook ander soort magisch Entertainment mogelijk.

Niet alleen goochelen is magisch natuurlijk. Er zijn nog wel meer magische acts te  bedenken die jouw bedrijfsfeest een impuls kunnen geven! In overleg met jou kan ik ook ander aanvullend entertainment voor jullie regelen

Wat denk je van een magische acrobatische act, een magische jongleeract waarbij de jongleerballen één voor één verdwijnen! Of wat denk je van een robotact!
Allemaal acts die een magisch tintje hebben.

Licht Jongleeract

Onderstaande jongleeract is natuurlijk echt magisch. Deze act zal als entertainment op jullie bedrijfsfeest zeker een eyecatcher worden.

magische jongleeract als bijzonder entertainment op een bedrijfsfeest

Out of The Box Acrobatiek

Deze act is echt bijzonder. Een doos staat op het toneel. Vervolgens verschijnt er een vrouw. Daarna zal zij een prachtige acrobatische act uitvoeren.

acrobatische act als entertainment op jullie bedrijfsfeest

Paul het entertainment op jouw bedrijfsfeest laten verzorgen?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruik het contactformulier

contact opnemen