Goochelaar aan huis

Op zoek naar een Goochelaar aan huis? Speciaal bij jullie thuis kan ik voor geweldig entertainment zorgen. Ik vermaak Jong en Oud met een gezellige show vol magie & Illusie.

Dus heb jij binnenkort thuis een feestje te vieren? En ben je hiervoor nog op zoek naar een enthousiaste en professionele goochelaar? Dan ben je hiervoor bij mij op het juiste adres. Als ervaren goochelaar zal ik iedereen verrassen met een spetterend optreden.

Bekijk de video voor een impressie

Wat kun je van mij als goochelaar aan huis verwachten?

Wat je precies van mij kunt verwachten hangt af van een aantal dingen:
  • voor welke doelgroep ben je op zoek?
  • Wat is het aantal gasten.
  • Soort feest.
Mijn show pas ik hierop aan zodat iedereen kan genieten van verbazingwekkend entertainment. Welke show je ook boekt ik garandeer je dat jong en oud een fantastische dag zullen beleven. Een dag waar iedereen nog met veel plezier aan zal terugdenken.

Goochelaar thuis voor kinderen

Vier je een kinderfeestje? Hiervoor beschik over een speciale goochelvoorstelling vol interactie. Het programma van de show pas ik aan aan de leeftijd van de kinderen. Het feestkind wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet,

Goochelaar thuis voor volwassenen

Zijn er bij jouw feestje thuis voornamelijk volwassenen uitgenodigd? Dan kun je mij het beste boeken als rondlopende (tafel)goochelaar. 

Goochelaar voor de hele familie

Bij de meeste aan huis feesten bestaat het publiek uit zowel kinderen als volwassenen. In dat geval kun je bij mij het beste een familieshow boeken. In combinatie met mij als rondlopende goochelaar wordt jouw feest helemaal geweldig.

Direct Offerte Opvragen

Magisch Tuinfeest

Veel mensen vieren tijden de lente en zomer een tuinfeest. Dan heb je natuurlijk van alles geregeld. Drankjes, hapjes en wellicht een heerlijke barbeque! Hartstikke gezellig natuurlijk.

Als goochelaar kan ik jouw tuinfeest een echte upgrade geven. Hiervoor zijn er aan aantal mogelijkheden.

Eerst kan ik iedereen verrassen met een interactieve goochelshow. En om het helemaal af te maken kan ik mij daarna tussen de gasten begeven. Als rondlopende goochelaar zal ik jong en oud vervolgens op magische wijze entertainnen. Het leuke hieraan is dat iedereen alles van heel dichtbij kan volgen.

Als aan huis goochelaar staan jouw wensen voor mij centraal

Als jij thuis een feestje hebt te vieren dan zul je ongetwijfeld ook bepaalde wensen hebben. Of misschien heb je wel een geweldig idee om de jarige in het zonnetje te zetten. Jouw wensen staan voor mij dan ook centraal.

Benieuwd naar mij als goochelaar bij jullie thuis?

Wees dan geen vreemde en neem gerust contact op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om van jouw feest thuis iets bijzonders te maken.

Contact opnemen kan op tel: 06 - 13 69 39 69 of gebruik simpelweg het contactformulier

contact opnemen