Goochelaar receptie

Goochelaar receptie gezocht? Dan ben je op het juiste adres. Als rondlopende goochelaar begeef ik mij onopvallend onder het publiek. Vervolgens spreek ik willekeurig mensen aan, die ik dan met magie en illusie versteld doen zal laten staan.

Goochelen tijdens een receptie

Tijdens een receptie heeft magisch entertainment veel toegevoegde waarde. Verbazing bij het publiek opwekken is 1 ding. Maar het magische ingrediënt is entertainment.. Zonder entertainment wordt goochelen best wel saai!

Tijdens mijn optreden zal ik het publiek op geheel eigen wijze entertainen. Magie en Entertainment combineer ik tot 1 geheel. Ik laat mensen lachen en ik zorg ervoor dat mensen met elkaar in gesprek komen.

Tijdens mijn optreden zal ik het publiek vermaken met o.a. kaarttrucs en andere objecten. Uiteraard zal ik ook mindfuck acts vertonen. 1 ding is zeker! Ik garandeer je dat iedereen optimaal zal genieten en kan terugdenken aan een superleuke en gezellige receptie.

Verschillende goochelshows mogelijk.

Tijdens mijn optreden op een receptie wordt ik meestal gevraagd als rondlopende goochelaar.  In sommige situaties wordt er ook voor gekozen om daarnaast een kort centraal optreden te verzorgen.  Voor dit centrale goocheloptreden kan worden gekozen uit verschillende type shows.

Een combinatie van beide heeft ook vele voordelen. Als rondlopende goochelaar kunnen mensen alles van dichtbij volgen. Het voordeel van een centraal optreden is dat het hele gezelschap tegelijk kan genieten van bijzondere magische acts en illusies.

Bekijk de Video

In de onderstaande video kun je een indruk krijgen van de mogelijkheden. De show pas ik uiteraard aan jouw wensen.

  

is je interesse gewekt?

Zou jij graag jouw gasten door mij willen laten verrassen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden en prijzen die ik heb te bieden.

contact opnemen