Goochelaar tijdens een diner

Op zoek naar een goochelaar tijdens een diner? Als je al vaker een diner heb bijgewoond, weet je dat het niet eenvoudig is om aan tafel voor een gemoedelijke sfeer te zorgen. Tussen de gangen door ontstaat er al snel een stilte. Dit is met name het geval bij mensen die elkaar niet of nauwelijks kennen. De vraag is natuurlijk hoe vul je deze leegte op?

Entertainment kan daar uiteraard verandering in brengen. Van een optreden van een goochelaar tijdens het diner kunnen mensen echter intens genieten. Bovendien brengt een goochelaar mensen nader tot elkaar. Als professionele goochelaar weet ik hoe ik jouw gasten moet entertainen. Terwijl jouw gasten in volle teugen genieten van heerlijke gerechten creëer ik naast gezelligheid ook voor de nodige verbazing.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen


Wonderlijke Magie op de cm2

Meer Lezen

 

Een goochelaar tijdens een diner is gespreksstof Nr.1

Als goochelaar ben ik voor jouw gasten uiteraard niet alleen een verrassingseffect. Ik doorbreek uiteraard ook het ijs aan tafel.  Zodra ik  mij als goochelaar in de zaal begeef, zie je iedereen al opkijken van "Oh kijk eens, een goochelaar,  oh wat leuk". Na een korte intermezzo zal ik iedereen aan tafel vervolgens laten genieten van wonderen op de cm2.

Een goocheloptreden van mij tijdens het diner is voor jouw gasten uiteraard niet alleen verbazingwekkend. Na het optreden leid dit tussen gasten onderling al snel tot gespreksstof nummer 1. En dat is de goochelaar die zojuist aan tafel iedereen op verbluffende wijze wist verwonderen.

Bekijk de video om een indruk te krijgen.

Centrale goochelact tijdens een diner

Naast magie aan tafel, kan ik als goochelaar uiteraard ook een centraal programma verzorgen. Zo doe ik voorspellingen, Lees ik gedachten en vertoon onmogelijke trucs met alledaagse objecten zoals een stuk touw etc.. Of wat dacht je hiervan? Tussen de gangen door laat ik vervolgens een tafel door de lucht zweven! Ik kan je garanderen dat jouw gasten vol verbazing zullen opkijken.

Als goochelaar ben ik flexibel inzetbaar

Met mijn programma ben ik heel flexibel.  Ik kan zowel een combinatie van tafel magie als een centraal programma verzorgen. Indien nodig kan ik beide ook heel eenvoudig met elkaar afwisselen.

Tijdens het diner kan er uiteraard ook onverwachts iets mis gaan. Er kan bijvoorbeeld vertraging worden opgelopen tijden het opdienen van het eten. Als ervaren goochelaar speel ik daar uiteraard moeiteloos op in, zodat jouw gasten het aan niets ontbreekt.

Wil je graag meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Wees dan geen vreemde en neem gerust contact met mij op. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden om jouw gasten aan tafel een wonderlijke avond te bezorgen.

Contact opnemen kan zowel via het contactformulier of telefonisch op tel: 06 - 13 69 39 69

 

contact opnemen